Zey TV Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)

Reactions: MEnes
Etiketliyi farketmeyip etiketsizi es geçmemen ilginç

Genelde senin gibi üşengeçler sadece etiket oldumu tepki verir. Bundan dolayı şaşırdım ben
O konudaki mesajları okuyorsam etiketli etiketsiz kaçırmam, detaycılık bunu gerektirir...
Bildirimlere de en kötü ihtimal tepki veririm, kaçırdıklarım çoook nadirdir.

Reactions: Dosi
O konudaki mesajları okuyorsam etiketli etiketsiz kaçırmam, detaycılık bunu gerektirir...
Bildirimlere de en kötü ihtimal tepki veririm, kaçırdıklarım çoook nadirdir.
Hadi ordan, baya bi kaçırdığın oluyor

Masacre ve Sherlock daha bu konuyu görmediler. Onların goygoyu olmayan bir konudaki mesajları okuman daha bi ilginç geldi bana

Reactions: Sherlock and MEnes
Hadi ordan, baya bi kaçırdığın oluyor

Masacre ve Sherlock daha bu konuyu görmediler. Onların goygoyu olmayan bir konudaki mesajları okuman daha bi ilginç geldi bana
Yani baya bi demek sanki bi tık abartı gibi...
Haklısın onlar olmadan tüm mesajları okumam da ilginç olmuş biraz ama öyle boşluğuma geldi sanırım.

Reactions: Sherlock and Dosi
Yani baya bi demek sanki bi tık abartı gibi...
Haklısın onlar olmadan tüm mesajları okumam da ilginç olmuş biraz ama öyle boşluğuma geldi sanırım.
Cevabında sıvama işine yer verebilirdin, ne bileyim konumu falan sıvayabilirdin ama unuttum, sen anca kendini sıvarsın

Nerede o benim eski dis sayılarım ya. Şimdi baktım da epey komik bir dis sayım var
Sahi kaçtı benim disim, sende vardır onun verisi

Ben eskiden 1. gruptaydım da şimdi 2. gruba daha yakınım artık

Evet bakmamışım oraya
E o sayılar toplam dis sayılarımız mı? eskici nasıl 0 dis oluyor bu durumda onu anlayamadım

@Sherlock diss yarışında bizimlemisin?
Öyle 1 tane tek güldürü fırlatıp sıyrılamazsın

Konuyuda okursun

Cevabında sıvama işine yer verebilirdin, ne bileyim konumu falan sıvayabilirdin ama unuttum, sen anca kendini sıvarsın
Sıvama işini öyle her zaman dağıtmıyorum biliyorsun.
Kendime bile her zaman vermiyorum yani, ama tabi bu aralar kendimi biraz az sıvadığımı fark ettim arttıracağım sanırım.

Sıvama işini öyle her zaman dağıtmıyorum biliyorsun.
Kendime bile her zaman vermiyorum yani, ama tabi bu aralar kendimi biraz az sıvadığımı fark ettim arttıracağım sanırım.
Arada bizide gör be

Hep sana hep sana olmaz

Bu kadarcık mı dissleriniz
butun tatava buymuydu
Mekanımizdaki mesajına cevap vereyim:
1 ayda kimimiz 10 diss alirken kimisi 60 küsür alıyordu. Şimdi durum çok vahim. Bir sürü kişi 1 sene olmasına rağmen 50yi bile
zor görebilir

(Edit: Herkesi etiketliyorum, yarışmamız hakkımda ufak bilgilendirme olarak görün
)

Yukardaki listede 600 küsür diss benim forum hayatım boyunca aldığım diss'ti ve parantez içi olan 145 rakamı ise bir önceki bölümden yeni bölüme kadar aldığım dissti (galiba 2 ayın dissleriydi) Yani biz normalde toplam dissleri değil, 1 aydan diğer aya toplanan dissleri hesapladık ama şimdi sistem yeni diye toplam ile baslayacağız

Anlaşıldı mı şimdi?

Bak bu da @MasacRE ile ilk rekabette başladığımız dönemlerden:

sonra Masacre hırs yapıp bana fark attı, ben eskiciden bile daha az diss'e sahiptim:

Sonra ben hırs yapıp Masacre'yi geçtim

@MEnes @Silinmiş Üye @denizz19 @S.G.A.T. @Turkuazz @DarkLegenD @Sherlock

Sen zorla kendine disler attırttın, ben öyle şeylere başvurmamıştım