Tmm düzelttim@S.G.A.T. ?????
ee yani, damar basmadan diss nasıl kapacağız
o dediğim kısmı da hemen düzelt. Özel mesajına anında bak ?
Tmm düzelttim@S.G.A.T. ?????
ee yani, damar basmadan diss nasıl kapacağız
o dediğim kısmı da hemen düzelt. Özel mesajına anında bak ?
Heey gidi günler hey...@Silinmiş Üye diğer konidaki cevabını burada vereyim. @MEnes ve @Turkuazz 'dan daha fazla dissin olabilir yani sonuncu olmazsın bence, Menes ise sonuncu olmak için can atıyoro bize destek amaçlı, süs olarak katılan bir yarışmacı ama bir keresinde kensisi bir gecede 40 küsür diss almıştıneredeyse kalpten gidecekti
Kanımı dondurdu bu hareketin ama neysse...
Yalnız benim de beklemediğim düzeyde bir sayım var görünce anlayacaksın...katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan
Bu söylem tamamdır
Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )
peki sen hangisisin Forumdash?
@alperuz
hahaha gıcıkTmm düzelttim
Heey gidi günler hey...Ama sonunculukta iddialıyım kesinlikle kimselere kaptırmam her ne kadar senin tarafından 1 diss yesem de...
Kanımı dondurdu bu hareketin ama neysse...
HarikaYalnız benim de beklemediğim düzeyde bir sayım var görünce anlayacaksın...Çok daha az olmasını beklerdim ama Şubat'tan bu yana hiç de az sayıda almamışım, çoğunu da sen atmışsın zaten...
Yaza kadar aktiftin oyüzden bizimle olacaksın. Hem en sonlarda olman bazılarına yarayacakForumda çok fazla yer almadığım için olamam yarışta @Dosi
Bari Bi Kaç diss arada yolla daha iyi yoksa sıfırda kalmayalımHarika
Bir ara üste diss almıştın ve dikkatimi çekip seninle bu mevzudan konuşmuştuk, oyüzden senin öyle sonlarda olmanı beklemiyorum @Turkuazz dururken
Ama listenin altlarında da rekabet olacak olması harika
Sıfır değilsindir ya. Bir şey olmaz. Hem senin diss sayınla alay ederim en fazla ne olacakBari Bi Kaç diss arada yolla daha iyi yoksa sıfırda kalmayalım
bi defa düşmüşüz daha dilinden kurtulamam hep alay konularında bulunurumSıfır değilsindir ya. Bir şey olmaz. Hem senin diss sayınla alay ederim en fazla ne olacakKonuda analiz yapabileceğim ilginç rakamlar olacak olması harika olur
Şimdiden sana geçmiş olsunbi defa düşmüşüz daha dilinden kurtulamam hep alay konularında bulunurum
çok fena bu iyi değil hiç kibar cümlesinden istemsizce gülüyorum bende senin sayende aslındaŞimdiden sana geçmiş olsun'Kibar tartışma'dan sonra yeni takılacağim bir mevzu oldu
Tamam tamam bir ara diss atarım sana. Acıdımçok fena bu iyi değil hiç kibar cümlesinden istemsizce gülüyorum bende senin sayende aslındabu diss konularındada işim çok fazla zor anlaşılıyor
çok acımasızsınTamam tamam bir ara diss atarım sana. Acıdımçok fazla takulmayacağım sana (umarım)
İyi de ben sana fazla bişey yazmadım. 27nin yarısı kadarlık yoktur
güldürü atmakta bir bildirimdirİyi de ben sana fazla bişey yazmadım. 27nin yarısı kadarlık yoktur
Evet o yönden de bir rekabet olacaktır, sanırım sonuncu olamayacağım...Harika
Bir ara üst üste diss almıştın ve dikkatimi çekip seninle bu mevzudan konuşmuştuk, oyüzden senin öyle sonlarda olmanı beklemiyorum @Turkuazz dururken
Ama listenin altlarında da rekabet olacak olması harika
Evet fark ettim ismimi etiketsiz yazdığını ama asıl öyle daha fazla dikkat çekti.@MEnes çok bildirim gelmesin gözün korkmasın diye bazı mesajlarda seni etiketlemeden nickini yazmıştım ama onlarada bakmışsın
Sana verdiğim tüm dissler helal olsun
Yarışmamızı sonuna kadar önemseyen yarışmacılari görmek beni mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?