Zey TV Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)

@Silinmiş Üye diğer konidaki cevabını burada vereyim. @MEnes ve @Turkuazz 'dan daha fazla dissin olabilir yani sonuncu olmazsın bence, Menes ise sonuncu olmak için can atıyor :A o bize destek amaçlı, süs olarak katılan bir yarışmacı ama bir keresinde kensisi bir gecede 40 küsür diss almıştı :F neredeyse kalpten gidecekti :A
Heey gidi günler hey... :A Ama sonunculukta iddialıyım kesinlikle kimselere kaptırmam her ne kadar senin tarafından 1 diss yesem de... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan :Z
Bu söylem tamamdır :A
Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir :A
2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )

peki sen hangisisin Forumdash?
:A :A @alperuz
Yalnız benim de beklemediğim düzeyde bir sayım var görünce anlayacaksın... :A Çok daha az olmasını beklerdim ama Şubat'tan bu yana hiç de az sayıda almamışım, çoğunu da sen atmışsın zaten... :A

• Harika
Heey gidi günler hey... :A Ama sonunculukta iddialıyım kesinlikle kimselere kaptırmam her ne kadar senin tarafından 1 diss yesem de... :A
Kanımı dondurdu bu hareketin ama neysse... :A
Yalnız benim de beklemediğim düzeyde bir sayım var görünce anlayacaksın... :A Çok daha az olmasını beklerdim ama Şubat'tan bu yana hiç de az sayıda almamışım, çoğunu da sen atmışsın zaten... :A
Harika :Z
Bir ara üst üste diss almıştın ve dikkatimi çekip seninle bu mevzudan konuşmuştuk, oyüzden senin öyle sonlarda olmanı beklemiyorum @Turkuazz dururken :A

Ama listenin altlarında da rekabet olacak olması harika :Z

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Turkuazz
@MEnes çok bildirim gelmesin gözün korkmasın diye bazı mesajlarda seni etiketlemeden nickini yazmıştım ama onlarada bakmışsın :love1:
Sana verdiğim tüm dissler helal olsun :Z :A
Yarışmamızı sonuna kadar önemseyen yarışmacılari görmek beni mutlu ediyor :bhr:

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Harika :Z
Bir ara üst üste diss almıştın ve dikkatimi çekip seninle bu mevzudan konuşmuştuk, oyüzden senin öyle sonlarda olmanı beklemiyorum @Turkuazz dururken :A

Ama listenin altlarında da rekabet olacak olması harika :Z
Evet o yönden de bir rekabet olacaktır, sanırım sonuncu olamayacağım... :A

• Güldürdün
@MEnes çok bildirim gelmesin gözün korkmasın diye bazı mesajlarda seni etiketlemeden nickini yazmıştım ama onlarada bakmışsın :love1:
Sana verdiğim tüm dissler helal olsun :Z :A
Yarışmamızı sonuna kadar önemseyen yarışmacılari görmek beni mutlu ediyor :bhr:
Evet fark ettim ismimi etiketsiz yazdığını ama asıl öyle daha fazla dikkat çekti. :A

• Güldürdün