Zey TV Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)

Katılacam dememişti @Dosi ama illa katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan diyorsan ozaman söylim. Özel çaba sarf etmem diss almak için

Reactions: Dosi
Katılacam dememişti @Dosi ama illa katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan diyorsan ozaman söylim. Özel çaba sarf etmem diss almak için
katıl, sensiz olmaz, renk olursun siyah da olsan

Bu söylem tamamdır

Yarışmamızda iki tip yarışmacı var hatta dur dur 3 tip:
1: gerçekten diss alıp zirvede olmak isteyen (@MasacRE @Dosi @DarkLegenD ) umarım @Sherlock @S.G.A.T. bu düşüncede olan isimlerdir

2: Ben diss kapamıyorum ki iddiam da yok. aman bi deniyeyim şansımı. Sonuncu olmayayım yeter (@Turkuazz @Silinmiş Üye )
3: inşallah diss almam ve sonuncu ben olurum, diss alırsam kanım donar (@MEnes )

peki sen hangisisin Forumdash?
@alperuz

Sanırım ben de 2.yim
atan atsın dissi
ama nerde atıcaz?
Mesela ben dizi hakkında konuşuyorum, onu da etıketlıyorum ki cevap versin. Gelip durup durrken diss de atmasın yani
çok sacma olur

Sanırım ben de 2.yim
atan atsın dissi
ama nerde atıcaz?
Mesela ben dizi hakkında konuşuyorum, onu da etıketlıyorum ki cevap versin. Gelip durup durrken diss de atmasın yani
çok sacma olur
Sen normal takılmaya devam et, madem illa damara basıp diss kapmak istemiyorsun. Geçen Hande'ne çok laf attım ama diss kapamadım galiba

Yılbaşı zamanı sana haber ettiğimde bana özelden diss sayını ss olarak atarsın. Ben de Ocak'ta konuyu açıp kazananı belirleyeceğim

nereden bakılıyordu dersen ?:
Şuradan ama sakın bize ifşa etme sayısını şuan

Ekli dosyayı görüntüle 73993

Reactions: Forumdash
Atmadım diss çünkü ben vardım olay anında bana sallıyordun

Bi de damara basmak mı var yarişmada
bildiğin savaş başlatma bu

3548362143846293383 diss varmış

Son düzenleme:
ismim Mehmet sanırım seninde Eyüp.haklısın yarışmada iyi sonuçlar alamayız ama çekiliriz ihtimalini de unutalım keyfi takılalım sonuç mühim değil mühimlik katılmak

Reactions: blacklion and Dosi
manken iyidi bak

bu tablo iyidi