Simon'un adamı.şu dev dedikleri adam dikkatimi çekti ama kimin tarafında olucak acaba
olsun sen oyunu yolla özelden şuan 1 saat kaldı
aaa iyi ozaman o adam sevilen düşmanı olabilir bu sezonunSimon'un adamı.
bu @EFE UYSAL yok ortalıkta gizli gizli no 3 bilmem kaç izliyor olabilirmi 😵Başladık derken reklama girdi.
Eğer o dandik diziyi Diriliş'e tercih ediyorsa gayri bundan sonra bu konuya giremezbu @EFE UYSAL yo ortalıkta gizli gizli no 3 bilmem kaç izliyor olabilirmi 😵
eğer bu konuya dizi bittikten sonra gelirse şüphelidir sakın alttan falan almayın @Billy KaneEğer o dandik diziyi Diriliş'e tercih ediyorsa gayri bundan sonra bu konuya giremezTez kellesi vurula
Olabilir o dizi bağımlılık yapıyor çünkü.bu @EFE UYSAL yok ortalıkta gizli gizli no 3 bilmem kaç izliyor olabilirmi 😵
Cok kotu durumdayım suan
Cok kotu durumdayım suan
Konu en az 10 sayfa olmazsa hain adaşım @EFE UYSAL'dan bilirim
neymiş kötü durumun bahane uydurup no 3 bilmem kaça kaçmaOlabilir o dizi bağımlılık yapıyor çünkü.
Konusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.Konu en az 10 sayfa olmazsa hain adaşım @EFE UYSAL'dan bilirim
Dirilisten etkilenmezlerÇok özlemişim jeneriği izlerken bunu hissettim. İnş total 8 üzeri bir reytingle açılıs yaparız. No 309 ekibi büyük bir strestedir bu akşam
Sonra soylerimneymiş kötü durumun bahane uydurup no 3 bilmem kaça kaçma
Benimde tel 2 gun yokKonusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.
Anaa içimizde kripto bir no309 cu varDirilisten etkilenmezler
Sonra soylerim
Dirilisten etkilenmezler
Sonra soylerim
BU İKİSİNDEN ŞÜPHELENDİM BEN @Doğu 😵Konusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?