Senin açığını @MEnes kaptır diyecem de basket maçı izliyormuş o daKonusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.![]()
Senin açığını @MEnes kaptır diyecem de basket maçı izliyormuş o daKonusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.![]()
Duserse 0,50Anaa içimizde kripto bir no309 cu varsen öyle san. En az 1er reyting düşecek her kategoride
Çok enteresan bahaneler sundular ben de şüphelendim
No 309 a tutuldukÇok enteresan bahaneler sundular ben de şüphelendimOklava elinin altında dursun gecenin ilerleyen saatlerinde lazım olabilir
![]()
Kız başlayana kadar senle 4 sayfa yaptık Efe naptı No 309 u izledi.
@HarzeM ben bile kız olduğum halde burda ertuğrul izliyorum bunlar @Billy Kane @EFE UYSAL gidip kız dizisi izliceklerse ertuğrulcu olarak daha saymayalım bunları benceÇok enteresan bahaneler sundular ben de şüphelendimOklava elinin altında dursun gecenin ilerleyen saatlerinde lazım olabilir
![]()
Alakasi yok sinavima calistimKız başlayana kadar senle 4 sayfa yaptık Efe naptı No 309 u izledi.![]()
Yok artik antimi oldun diziye
@HarzeM ben bile kız olduğum halde burda ertuğrul izliyorum bunlar @Billy Kane @EFE UYSAL gidip kız dizisi izliceklerse ertuğrulcu olarak daha saymayalım bunları bence![]()
bundan böyle efeye konu açtırmaKız aa beni yanlış tanıtma kardeşlerime.Ben sadece ara ara bakıyodum.
![]()
İyice küser o zaman.bundan böyle efeye konu açtırma![]()
Noldu la diziye angelina jolie mi gelmiş niye çatliyorum