Diriliş Ertuğrul - (Yeni Sezon) 62. Bölüm Yorumları

kız konuyu açamadım bu dizinin başrolleri kim gereksiz yere jeneriğini izlemek istemiyorum :F
5 kişi yazıyordun galiba bunları yaz :F

Engin Altan Düzyatan ( Ertuğrul )
Hülya Darcan ( Hayme Ana )
Esra Bilgiç ( Halime )
Cengiz Coşkun ( Turgut )
Cavit Çetin Güney ( Doğan )

Kime göre neye göre samimi ve inandirici :D zaten dirilis gibi okursa izlemem merak etme
İlk 20 dakikasına baktım izledim de konuşuyorum. Benim gibi izleyici zap yapmış olabilir. Tabi boş gün belli de olmaz yani. Ama kesinlikle inandırıcı ve samimi bir iş değil bunu tüm samimiyetimle söylüyorum seni kızdırmak için değil. Eğer objektif bakabilirsen bunu sen de görürsün?

İlk 20 dakikasına baktım izledim de konuşuyorum. Benim gibi izleyici zap yapmış olabilir. Tabi boş gün belli de olmaz yani. Ama kesinlikle inandırıcı ve samimi bir iş değil bunu tüm samimiyetimle söylüyorum seni kızdırmak için değil. Eğer objektif bakabilirsen bunu sen de görürsün?
Samimi dediğin dönem işi elveda rumeli gibi insan odakli olur dirilis gibi siyasi degil:D

Samimi dediğin dönem işi elveda rumeli gibi insan odakli olur dirilis gibi siyasi degil:D
Siyasi yönünde ne varmış? Tayyip Erdoğan'a oy mu verin diyorlar, ve birisi sana ''git şu partiye oy ver'' diyince aklın yok mu lafına inanıp gidip oy mu kullanacaksın? Bırak şu mazaretleri, bir defa da yapılan güzel bir şeyi tebrik et.

Siyasi yönünde ne varmış? Tayyip Erdoğan'a oy mu verin diyorlar, ve birisi sana ''git şu partiye oy ver'' diyince aklın yok mu lafına inanıp gidip oy mu kullanacaksın? Bırak şu mazaretleri, bir defa da yapılan güzel bir şeyi tebrik et.
türkiyeden bahsediyoruz panpa millet şehzade mustafanın ölümünü diziden öğrenip türbeye akın etmiş:D diriliş için de durum farklı değil izleyene sorsan o zamanlar haçlılarla mücadele ediyoruz sanır haçlılar o dönem yok edilmişken:D

Bölümü bugün izledim 3. sezona çok iyi giriş yaptık, ki reytinglere de yansımış zaten. Yeni karakterler arasında sırıtan yoktu hepsini başarılı buldum. Bölümde özellikle Hanlı pazarında ki sahneleri çok beğendim.