Simon'un adamı.şu dev dedikleri adam dikkatimi çekti ama kimin tarafında olucak acaba
olsun sen oyunu yolla özelden şuan 1 saat kaldı
aaa iyi ozaman o adam sevilen düşmanı olabilir bu sezonunSimon'un adamı.
bu @EFE UYSAL yok ortalıkta gizli gizli no 3 bilmem kaç izliyor olabilirmi 😵Başladık derken reklama girdi.
Eğer o dandik diziyi Diriliş'e tercih ediyorsa gayri bundan sonra bu konuya giremez Tez kellesi vurulabu @EFE UYSAL yo ortalıkta gizli gizli no 3 bilmem kaç izliyor olabilirmi 😵
eğer bu konuya dizi bittikten sonra gelirse şüphelidir sakın alttan falan almayın @Billy KaneEğer o dandik diziyi Diriliş'e tercih ediyorsa gayri bundan sonra bu konuya giremez Tez kellesi vurula
Olabilir o dizi bağımlılık yapıyor çünkü.bu @EFE UYSAL yok ortalıkta gizli gizli no 3 bilmem kaç izliyor olabilirmi 😵
Cok kotu durumdayım suaneğer bu konuya dizi bittikten sonra gelirse şüphelidir sakın alttan falan almayın @Billy Kane
Konu en az 10 sayfa olmazsa hain adaşım @EFE UYSAL'dan bilirimeğer bu konuya dizi bittikten sonra gelirse şüphelidir sakın alttan falan almayın @Billy Kane
Cok kotu durumdayım suan
Konu en az 10 sayfa olmazsa hain adaşım @EFE UYSAL'dan bilirim
neymiş kötü durumun bahane uydurup no 3 bilmem kaça kaçmaOlabilir o dizi bağımlılık yapıyor çünkü.
Konusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.Konu en az 10 sayfa olmazsa hain adaşım @EFE UYSAL'dan bilirim
Dirilisten etkilenmezlerÇok özlemişim jeneriği izlerken bunu hissettim. İnş total 8 üzeri bir reytingle açılıs yaparız. No 309 ekibi büyük bir strestedir bu akşam
Sonra soylerimneymiş kötü durumun bahane uydurup no 3 bilmem kaça kaçma
Benimde tel 2 gun yokKonusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.
Anaa içimizde kripto bir no309 cu varsen öyle san. En az 1er reyting düşecek her kategorideDirilisten etkilenmezler
Sonra soylerim
Dirilisten etkilenmezler
Sonra soylerim
BU İKİSİNDEN ŞÜPHELENDİM BEN @Doğu 😵Konusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.