Beğendiğine sevindim diğer bölümü ne zaman izlicen?İlk bölüm beklentimin üzerindeydi biraz uzun olması önce telaşlandırdı ama kaymak gibi gitti bölümDevam diyorum.
Yarın bakabilirsem fırsat bulursam bakacağım kaçar mıBeğendiğine sevindim diğer bölümü ne zaman izlicen?![]()
Evet kesinlikle çok hayran bırakıyor kendini dizi.Yarın bakabilirsem fırsat bulursam bakacağım kaçar mıiyi kurgulamışlar senaryoyu .
Haydi son 6 gün.9. Bölüm:
ne mükemmel bölümdü öyle. yorumlanacak çok detay var aslında ama hemen bir sonraki bölüme geçmek istiyorum. ama şu nasır'ın foyası yakında çıkacak gibi gözüküyor.son sahne nefes kesiciydi. hemen geçeyim 10. bölüme.
![]()
15ten sonra daha çok heyecanlı oluyor az kalmış.10. Bölüm:
yine harika bölümdü.titus'dan ne zaman kurtulcaz içlerine kadar girdi herif. :/ ay kız ertuğrul'ların peşine takılacak işi bozmaz inşallah. bu bölümler müthiş heyecanlı. Allah'tan bayram tatilindeyim de pazara kadar boşum. 3'er 5'er bölüm atıştırırım. şimdi 11'e geçeyim.
![]()
İyi devam et son 5 gün.11. Bölüm:
İnanılmaz bir bölümdü. son 1 saat muhteşemdi. ertuğrul'un kardeşi öldü şok oldum. halime el aziz'e evet dedi. işler çığrından çıkıyor şu karmaşa ne zaman düzelecek 12'ye geçeyim hemen.![]()
valla izleyebildiğim kadarına kadar izlicem yarıda kalırsam onları izlemeden 2. sezona geçicem diziyi artık tv'den takip etmem lazım.İyi devam et son 5 gün.![]()
Şu fragmanın güzelliğine bak aynen tvden devam et.valla izleyebildiğim kadarına kadar izlicem yarıda kalırsam onları izlemeden 2. sezona geçicem diziyi artık tv'den takip etmem lazım.![]()
izleyemem spoi yemeyim.Şu fragmanın güzelliğine bak aynen tvden devam et.
Aynen en iyisi öyle yap şurda azcık kalmış dizi iyi taktikte yaptı 30unda başlatmakla okul zamanı çok daha avantaj olacak.izleyemem spoi yemeyim.![]()
atlaya atlaya izle yeni sezon geldi yetişİlk bölüm beklentimin üzerindeydi biraz uzun olması önce telaşlandırdı ama kaymak gibi gitti bölümDevam diyorum.
Öyle tadı çıkmaz ben kara ekmek'i bile 1 sezon sonrasında izleyerek yetişdimatlaya atlaya izle yeni sezon geldi yetiş![]()
Büyük sürpriz olabilir.12. Bölüm:
orta şekerli bölümdü. yine son sahne süperdi. eftelya mıdır nedir yaktı kendini. zaten konuşmucaktı geberdi iyi oldu.![]()
aynen bir an o anki heyecana kapılıp yazmıştım ama sonra düşününce o eve girerken dışardaki adamı boşuna almadı dedim.Büyük sürpriz olabilir.![]()