Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

13. Bölüm:

Allah'ın belası selcan. ben senin taaaa! lanet karı. şerefsiz... ay kız'a vurduğunun bin katını ödersin inşallah. ulan nasıl sinir oldum gece gece yok böyle birşey.. hayme anam mübarek kadınsın. "merhamet etmeyene merhamet gösterilmez" inşallah gerekeni yapar çok pis içime oturdu ya!
Selcan tam bir pislik.😡😡😡

14. bölüm müthiş başladı. ertuğrul nasır'ın fişini çekecek herhalde bu bölüm. :D eline ne güzel kılıç soktu öyle. içimin yağları eridi. :D neyse devam ediyorum..

14. Bölüm:

süleyman şah ertuğrul'a gökçe'yi uygun gördüğünü söyledi. aslında gökçe'yi seviyorum bilemedim yani şimdi. :D aykız bi iyileşse o laflarınızı tek tek dizerdi de işte durumu müsaade etmiyor. .s ertuğrul titus'a yakalandı ben 15'e akar. :D

ertuğrulum ya halime'mi kurtardı. :love1:el aziz'inde gözünü açtı nihayet. :D işler yoluna giriyor kaç bölümdür bu anı bekliyordum. :Z

15. Bölüm:

harika bir bölüm oldu. ertuğrul kahramandan da öte. :love1:ibn arabi'yi kurtardı. bu bölümün yıldızı hayma anaydı. :D halime'yi süleyman şah'a getirdiklerinde kurduoğlu içeri girerken hayma ananın bakışlarına kahkaha attım. :F nasır'ın ölümüde ertuğrul'un elinden oldu. :D galiba bu eyyubiler hikayesi bitti. :D neyse tky bitince gece 16'ya geçerim.

16. Bölüm:

son 1 saat güzeldi. turgut ertuğrul'u bıçakladı. ben hemen 17'ye geçeyim.

17. Bölüm:

yine harika bölümdü. son sahne müthiş bitti. gökçe yaralandı. selcan şimdi ne yapıcan bakalım.. titus'un sonu geliyor mu ne? :D 1 saat mola verip 18'e geçerim. :D

18. Bölüm:

gündoğdu turgut'u getirdi ama durumu krtik. :( isadora'da gidici. :(

baya hızlı ilerliyon ha yeni sezona yetişicen resmen😱:lol::lol:
okullar açıldı artık izleyemem. :D çarşamba günü sabah sezon finalini izlicem akşamında da yeni sezonu izlicem. kalan bölümleri sonradan izlerim artık. :D