Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Diziyi izlemedim 5 dakika baktım. Ama senaryo düzelmiş. Gözüküyor senarist ekibi yazın çalışmış

9. Bölüm:

ne mükemmel bölümdü öyle. yorumlanacak çok detay var aslında ama hemen bir sonraki bölüme geçmek istiyorum. ama şu nasır'ın foyası yakında çıkacak gibi gözüküyor. :) son sahne nefes kesiciydi. hemen geçeyim 10. bölüme. :)

10. Bölüm:

yine harika bölümdü. :) titus'dan ne zaman kurtulcaz içlerine kadar girdi herif. :/ ay kız ertuğrul'ların peşine takılacak işi bozmaz inşallah. bu bölümler müthiş heyecanlı. Allah'tan bayram tatilindeyim de pazara kadar boşum. 3'er 5'er bölüm atıştırırım. şimdi 11'e geçeyim. :D

10. Bölüm:

yine harika bölümdü. :) titus'dan ne zaman kurtulcaz içlerine kadar girdi herif. :/ ay kız ertuğrul'ların peşine takılacak işi bozmaz inşallah. bu bölümler müthiş heyecanlı. Allah'tan bayram tatilindeyim de pazara kadar boşum. 3'er 5'er bölüm atıştırırım. şimdi 11'e geçeyim. :D
15ten sonra daha çok heyecanlı oluyor az kalmış. :D

11. Bölüm:

İnanılmaz bir bölümdü. son 1 saat muhteşemdi. ertuğrul'un kardeşi öldü şok oldum. halime el aziz'e evet dedi. işler çığrından çıkıyor şu karmaşa ne zaman düzelecek 12'ye geçeyim hemen. :D

12. Bölüm:

orta şekerli bölümdü. yine son sahne süperdi. eftelya mıdır nedir yaktı kendini. zaten konuşmucaktı geberdi iyi oldu. :D

13. Bölüm:

Allah'ın belası selcan. ben senin taaaa! lanet karı. şerefsiz... ay kız'a vurduğunun bin katını ödersin inşallah. ulan nasıl sinir oldum gece gece yok böyle birşey.. hayme anam mübarek kadınsın. "merhamet etmeyene merhamet gösterilmez" inşallah gerekeni yapar çok pis içime oturdu ya!

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy