Linkini atsana agaaynen aga jenerik müthiş hemen telefona indirdim
Oha bu mubuyur aga
ayy çok heyecanlı bir bölüm gibi görünüyor tempo düşmeyecekMERAKLA BEKLENEN 2. BÖLÜM TANITIM FRAGMANI !
@takas @papuleoo @Polat Şaşmaz @Yasin93 @Çiğdem- @EFE UYSAL @beyazsoy @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @china_shangai @batuhankaralar @Master.1000 @HachiKo @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @kvp-medya @GreatOttoman @-KADİR- @Cengo
Ertuğrul halime sultani kuracak en az 5 bölüm sürer bu zaten.. sonra tarihi akış olarak oba suriyeye göç edecek. Orda bir sure kalıp geri dönerken süleyman sah suriyede ölecek( onun mezarı şuan suriye de ve türbe yapılmış ve turkiyenin yurt dışındaki tek topragidir)ayy çok heyecanlı bir bölüm gibi görünüyor tempo düşmeyecek
eğer konuyu aşka ve harem odalarına bağlamazsalar bu dizinin reytingleri kesinlikle düşmez ilk 5 hafta çok önemli hep bu tempoda çizgide devam etmeliler ozaman trt adına rekor reytingler gelmeye devam eder
Beyazsoy sence dizide kadın çekişmeleri olurmuErtuğrul halime sultani kuracak en az 5 bölüm sürer bu zaten.. sonra tarihi akış olarak oba suriyeye göç edecek. Orda bir sure kalıp geri dönerken süleyman sah suriyede ölecek( onun mezarı şuan suriye de ve türbe yapılmış ve turkiyenin yurt dışındaki tek topragidir)
Suriyeden dönerken abileriyle ertuğrul ayrışacak onlar erzuruma giderken ertuğrul selcuklu sultani allahatine yardim edecek (sanırım moğol saldırısı da) Allahatin bu yardımı ve basarisindan dolayı ona eskisehir sonra sogutu uç beylik olarak verecek burada bizansa sefer düzenleyecek
ilk sezon dolu dolu izlenecek ozaman cnm bunlar ilk sezona yayılırsa eğer dizi yüksek reytinglerle 2.sezona çok rahat kalıcaktırErtuğrul halime sultani kuracak en az 5 bölüm sürer bu zaten.. sonra tarihi akış olarak oba suriyeye göç edecek. Orda bir sure kalıp geri dönerken süleyman sah suriyede ölecek( onun mezarı şuan suriye de ve türbe yapılmış ve turkiyenin yurt dışındaki tek topragidir)
Suriyeden dönerken abileriyle ertuğrul ayrışacak onlar erzuruma giderken ertuğrul selcuklu sultani allahatine yardim edecek (sanırım moğol saldırısı da) Allahatin bu yardımı ve basarisindan dolayı ona eskisehir sonra sogutu uç beylik olarak verecek burada bizansa sefer düzenleyecek
Olacak tabi ertuğrul ve abileri erzurum da alaamazliga düşüyor abileri orda kalırken ertuğrul batıya göç ediyor. Bu anlasmazliga kadınlar da dahil olacak muhtemelen halime sultana diğerleri cephe alacakBeyazsoy sence dizide kadın çekişmeleri olurmu
Haklisin, tarz olarak çok farklı tank tüfek yok ok balta var. dikkat etttiysen baş parmaklarında kalın bir yüzük var o ok atları için ve savaşçılar o donem. Ve çok az şey biliniyor o donemde..ilk sezon dolu dolu izlenecek ozaman cnm bunlar ilk sezona yayılırsa eğer dizi yüksek reytinglerle 2.sezona çok rahat kalıcaktır
ayy birde şu var insanlar artık süleyman ve özellikle fatih dizilerinden bıkkınlık getirdiler her osmanlı dizisi onlar adına yapılıyordu ama bu sefer konusu işlenmeyen birisi olan ertuğrul gazi olunca insanların halıyle ilgisini dikkatini çekiyor bu dizi fatih dizisi olsa ben kesinlikle bakmazdım merak uyandırmıyor artık ama ertuğrul gazi olunca insanların merakını uyandırdılar yanı ilgi çekmesi çok doğal bence
Keşke Atatürk ile de dizi olsaOlacak tabi ertuğrul ve abileri erzurum da alaamazliga düşüyor abileri orda kalırken ertuğrul batıya göç ediyor. Bu anlasmazliga kadınlar da dahil olacak muhtemelen halime sultana diğerleri cephe alacak
diriliş gibi olacaksa hiç olmasın atatürk abd liler falan savaiır dizideKeşke Atatürk ile de dizi olsaülkede bu kadar milliyetçi varken böyle bir dizinin çıkmaması ilginç
fragmanı izlemişsindir ama şahsen ben 15 kere izledim ekşi sözlükten hangi konuya girsem youtubede hangi videoyu açsam bu video çıkıyorBen izlemiyorum.@Yiğitt
yok beyazsoy senaryo konusunda yadım eder onlaradiriliş gibi olacaksa hiç olmasın atatürk abd liler falan savaiır dizide
ozaman ülkeyi vahdettin kurtarmış oluryok beyazsoy senaryo konusunda yadım eder onlara
ben biraz beyazsoya baktım geçmişte hep tarih konuları açıyormuş sende hep hatalı diyormuşsun konularınozaman ülkeyi vahdettin kurtarmış olur
Gerçekler anlatilrsa yer yerinden oynar ondan kimse cesaret edemiyor)))Keşke Atatürk ile de dizi olsaülkede bu kadar milliyetçi varken böyle bir dizinin çıkmaması ilginç
tarih konuları değil panpa rte ne derse oben biraz beyazsoya baktım geçmişte hep tarih konuları açıyormuş sende hep hatalı diyormuşsun konuların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?