2.bölümü izleyecek misin
Üst tarafta 2. bölümüde izlerim demişim zaten.
2.bölümü izleyecek misin
dizinin içinde o ka olay varken tuttun yine parlağı seçtin helaldün kara para aşk izlemiştim hatta bu dizinin başladığından haberim yoktu bile ama sabah baktım reytinglerde boy göstermişler aaaa dedim 😱😱😱
bugün izledim hemen yakın dönem yapımlarından hiç osmanlı dizisi izlemedim ben onlarca osmanlı dizisi yapıldı son dönemde ama ilk defa bu diziye baktım ve çok beğendim
insanlar artık fatih dizilerinden bence sıkıldılar farklı kişilere yönelmek gerekiyordu
ertuğrul gazi son dönemde hiç işlenmiyor nerdeyse oyüzden insanlara farklı geldi oyüzden ilgi çekti bence
engin beyin mehmet akif gibi başarısız olucağını düşünüyordum ama ertuğrul rolu çok yakışmış üstüne hepimizi şaşırttı bence bu diziyi takip edicem @Harunnn60
ayoll kimi seçicem başka ertuğrul gaziyi engin bey canlandırıyor 🙂🙂🙂dizinin içinde o ka olay varken tuttun yine parlağı seçtin helal
Soru sormazsa olmaz illa soracak.Üst tarafta 2. bölümüde izlerim demişim zaten.
yok kız ilk bölüm o ka olay oldu sen yine parlaktan başkasını görmemişsinayoll kimi seçicem başka ertuğrul gaziyi engin bey canlandırıyor 🙂🙂🙂
olayda şeyy oldu işte ertuğrul gazi o ormanda kadın ve kardeşini kurtardığı sahne çok beğendimyok kız ilk bölüm o ka olay oldu sen yine parlaktan başkasını görmemişsin
klasik senolayda şeyy oldu işte ertuğrul gazi o ormanda kadın ve kardeşini kurtardığı sahne çok beğendim
ertuğrulun bir kükreyişi varr işte erkek dedim yanı
yavaş yavaş kaliteye geliyorsun zincirlerini kırdın sonundadün kara para aşk izlemiştim hatta bu dizinin başladığından haberim yoktu bile ama sabah baktım reytinglerde boy göstermişler aaaa dedim 😱😱😱
bugün izledim hemen yakın dönem yapımlarından hiç osmanlı dizisi izlemedim ben onlarca osmanlı dizisi yapıldı son dönemde ama ilk defa bu diziye baktım ve çok beğendim
insanlar artık fatih dizilerinden bence sıkıldılar farklı kişilere yönelmek gerekiyordu
ertuğrul gazi son dönemde hiç işlenmiyor nerdeyse oyüzden insanlara farklı geldi oyüzden ilgi çekti bence
engin beyin mehmet akif gibi başarısız olucağını düşünüyordum ama ertuğrul rolu çok yakışmış üstüne hepimizi şaşırttı bence bu diziyi takip edicem @Harunnn60
huyum kurusunSoru sormazsa olmaz illa soracak.
aaaa yorum yapmayı unutmustum iyi hatırlattın bende yorum yapmaya gideyim izlemişti bugün 🙂🙂🙂klasik sen
neyse ben senin değer kaybeden yumoş bellamy ile kardeşi afeti devran octavianın maceralarını izlemeye gidiyim
sonucta buda aksiyonu kapsıyor cnmyavaş yavaş kaliteye geliyorsun zincirlerini kırdın sonunda
huyum kurusun
fantastik nerde bacım ? engin heralde fantasik sınıfına giriyor senin gözünde benceaaaa yorum yapmayı unutmustum iyi hatırlattın bende yorum yapmaya gideyim izlemişti bugün 🙂🙂🙂
sonucta buda aksiyonu kapsıyor cnm
hahahha ben yabancılarda fantastik türklerde aksiyon izliyorum 🙂🙂🙂fantastik nerde bacım ? engin heralde fantasik sınıfına giriyor senin gözünde bence
aynen bencede birde adam karizma olmuş bu rolde normalde bu kadar değil kostümlerle filan iyi olmuş gerçi sen incelemişsindir amahahahha ben yabancılarda fantastik türklerde aksiyon izliyorum 🙂🙂🙂
engin bey bizi çok yanılttı gerçekten mehmet akif gibi bu rolu kaldıramaz diyordum ama çok iyi oturmuş ertuğrul gazi rolu üstüne 🙂🙂🙂
aynen aga jenerik müthiş hemen telefona indirdimJenerik müziği süper
@beyazsoy dizinin ilk 2 ayda bitme şansı ortadan kalktı hadi iyisin)Dizi güzel 1 saatlik kısım bana yetti ama artık izlemem.
Eğer bitmesini isterseniz izlerim.@beyazsoy dizinin ilk 2 ayda bitme şansı ortadan kalktı hadi iyisin)