Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

dizide 2 oğul var diğer 2 oğul nereye gitti?

haçlı ordusu ile savaşabilir tapınak şovalyeleri ile karşıalşmadı tabi kurguda karşılaşabilir ama bu durumda tarihi denemez diziye:)

dündar dizide daha çocuk yahuu sungur tekini diziye dahil edilmemiş gündogduyla birlikte hareket ettiği için tek karakter saymışlar

dündar dizide daha çocuk yahuu sungur tekini diziye dahil edilmemiş gündogduyla birlikte hareket ettiği için tek karakter saymışlar
çocuk diye göstermemeleri mi gerek :X ayrıca öteki mazarete hiç girmiyorum bile sungur tekin konusunda neden dahil etmedikleeri belli sungur ve onu takip edenler baba ölünce hala eski türk inancına bağlı oldukları için islamı seçmemiş kişiler trt öyle bir kişiyi katarak muhteşem ecdad imajını çizemedi :))))

Aynen Engin Altan Düzyatan'a bu rol çok yakışmış beklediğimden çok çok iyi oynuyor.:)
ben çok hakkını yedim engin beyin çünkü mehmet akif alakurt gibi bu rolu kaldıramıcak gibi düşünüyordum ama hepimizi yanılttı senin dediğin gibi rol üstüne çok yakışmış cidden maşallah yanı :love1::love1::love1:

ben çok hakkını yedim engin beyin çünkü mehmet akif alakurt gibi bu rolu kaldıramıcak gibi düşünüyordum ama hepimizi yanılttı senin dediğin gibi rol üstüne çok yakışmış cidden maşallah yanı :love1::love1::love1:
Bu kadar iyi oynayacağını hiç beklemezdim,günahını almışız,çok iyi oyuncu.:)

10846108_792535224136259_5525377067733980651_n.jpg