Bekliyoruz abla.off hala izleyemedim be bölümü inşallah birazdan izlicem😉
Bekliyoruz abla.off hala izleyemedim be bölümü inşallah birazdan izlicem😉
Prova yapıyorlarmış Hüseyin Dal açıkladı Perşembe çekimler başlıyormuş.😱Nasıl ya. Daha başlamış mi?
Demin alıntıladın noldu şimdi abi gelir geri Hakan Dirilişe geliyor gibime geliyor.Himm.anladım. o zaman eylülun son haftası yada 3.haftası falan başlar dizi. Bu arada benim cevaplama sisteminde sorun var. Cevaplama ekranı gelmiyor.
Murat çok iyi olur Cansel ihtimali yok bizde oyuncu bekliyoruz daha çekimler başlamamış.Murat inşallah gelir.Ekran bazen geliyor bazen gelmiyor. Olabilir.belki de koseme giderben alaattin keykubat için murat yıldırımı yahut Cansel elçini çok istiyordum.muratin meryemle dizisi hala kesinleşmemiş.hala senaryo seçimi yapıyorlarmış.şirketle anlaşmaları ağustosun sonuna kadarmis.eğer senaryo begenilmezse anlaşma fes edilecekmis. Raniniye gore büyük bir dizinin ekibide başrol erkek oyuncusu için bu anlaşmanın bitmesini gozluyormus. Umarım o ekip diriliştir ve alaattin için murati dusunuyorlardir. İnş senaryo beğenmezler.
Sevinmişsindir tokatına.Selamlar
19.bölümü izledim yeni bitti hemen yazım dedim çok güzeldi yine
kurdoglu yine zirvedeydi ah ah gündogdu onu dinleyecek sandım ama
şükür uymadı oyununu bozdu çok güzeldi o sahneler ya
deli beni etti bu bölüm kurdoglu deli selcan neler söyledi
öyle gündoğduya inanamıyorum ya maalesef tokadıda yedi ya
@EFE UYSAL @harzemliişah
Sevinmişsindir tokatına.
Senden beklenen bu zaten abla.sevinmem mi ne sevindim görecektin bir ohhh çektim
valla
Senden beklenen bu zaten abla.
Gündoğdu şamarı yapıştırdı.ne yapım beni sinir ediyor selcan sözleride ağırdı ama gündoğdu ya demeyecekti öyle
Gündoğdu şamarı yapıştırdı.
Az kaldı bitiriyon bölümleri.aynen e haketti ne diyelim şimdi
Az kaldı bitiriyon bölümleri.
Az kaldı birkaç bölüm sonra kelle gitti.aynen cnm birde şu kurdoğlunu öldürebilseydim o bölüme
gelseydim rahatlayacaktım ya😀😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?