Mevlana gelecek diziye büyükk ihtimal abla.gördüm gördüm
Mevlana gelecek diziye büyükk ihtimal abla.gördüm gördüm
Mevlana gelecek diziye büyükk ihtimal abla.![]()
İbnul Arabi gidecek Ertuğrulun yaşadığı zamanla çakışıyor büyük ihtmal gelecek gibi ama kim oynar o soru işareti.aa ne güzel vallamı
İbnul Arabi gidecek Ertuğrulun yaşadığı zamanla çakışıyor büyük ihtmal gelecek gibi ama kim oynar o soru işareti.![]()
Sır gibi saklıyorlar oyuncuları meraktan çatlıyoruz.hımm anladım iyi bir oyuncu olur inşallah
bende evde değüildim bugün bakamadım yarın inşallah
Sır gibi saklıyorlar oyuncuları meraktan çatlıyoruz.![]()
Ama 2. sezon çok fena olacak gibi çok farklı sezon bizleri bekliyor çekimlerde başlamış 2 gün olmuş.olsun merakımız artıyor işte![]()
oo başlamışmı ne güzel bencede fena olacak yaAma 2. sezon çok fena olacak gibi çok farklı sezon bizleri bekliyor çekimlerde başlamış 2 gün olmuş.![]()
Sende bitirince bize yetişirirsin yeni sezon başlamadan sürprizler varmış baya.oo başlamışmı ne güzel bencede fena olacak ya
Sende bitirince bize yetişirirsin yeni sezon başlamadan sürprizler varmış baya.![]()
Aynen öyle abi herkesi oynatmışlar.My nin oyuncularına bir baktimda. Dizide oynamayan kalmamış yahu. Bir ben yokum cast içinde.hilmi cem bile bir ara oynamış my de. Rolü neydi bilmiyorum.
Bencede gelsin belkide gelmiştir.Haluk piyes te dirilişte görmek istediğim bir sima.çok severim kendilerini. Keşke dirilise transfer etseler.
Diğer dizilerin transferleride bilinmiyorki. Sadece yeni başlayacak dizilerinki biliniyor. Yakında duyarız merak etme.Abi birsürü oyuncu gelecek ama hala biz 3 4 kişi biliyoruz.@harzemliişah
Tanıtım ne zaman yayınlanır?Diğer dizilerin transferleride bilinmiyorki. Sadece yeni başlayacak dizilerinki biliniyor. Yakında duyarız merak etme.
Çıldırtacaklar insanı.2 haftadan önce bekleme