Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Bence ileriye alırlar zamanı birde kim oynayabilir Mevlanayı o soru işareti bence olucak seyirci çekmek içinde önemli. :X
Senaryoya kaç yılından başlayacaklarıni bilsem ona gore mevlananin yasini hesaplayıp kim olabileceğine dair öneri sunardim.ama bilmiyorum :)

O değilde ben alaaddin keykubat Cansel elçinin oynamasını çok isterdim.süper uyardı bence.tip desen tip oyunculuk desen oyunculuk. Yasida tutuyor
Yeni dizisi var aynen bende olsa çok sevinirdim ama başka ünlü isim olur benim fikrim oyuncuları bizden bilerek sır gibi saklıyorlar yeni sezona doğru açıklanacak. :X

Senaryoya kaç yılından başlayacaklarıni bilsem ona gore mevlananin yasini hesaplayıp kim olabileceğine dair öneri sunardim.ama bilmiyorum :)
Ama olucaktır bu sezon olmasa elbette kim benziyor düşünüyorumda.

Yeni dizisi var aynen bende olsa çok sevinirdim ama başka ünlü isim olur benim fikrim oyuncuları bizden bilerek sır gibi saklıyorlar yeni sezona doğru açıklanacak. :X

Ama olucaktır bu sezon olmasa elbette kim benziyor düşünüyorumda.
Canselin yeni dizisi mi var? Hangi kanalda? Konusu ne?

Dirilişten başka hangi dizi izliyorsun :D
Filinta yı destek olsun diye ittire kaktıra izliyorum internetten :) birkaç yabancı diziyi ara ara sıkılınca izliyorum(the originals, the 100 falan) kiralık aşka bakıyorum. Birde bir haftadır kuzey güneye başladım.baya sardı ya. Çok güzelmiş ben beğendim. 18.bölümde falanim.

O benden önce vadikizini kacirtacak :D Hergun izledin mi abla, şurayada bak abla. Yok Kurdoğlu sana şunu diyo bu bunu diyor. :D melek abla saçını basini yola yola kaçacak forumdan :D :D
Abi ne bekliyon severek izliyo kaçmayla ne alakası var şakalar yapıyoruz işte bu aralar baskıda yapmıyorum izlerse izler ablam bağlandı zaten diziye. :A

Filinta yı destek olsun diye ittire kaktıra izliyorum internetten :) birkaç yabancı diziyi ara ara sıkılınca izliyorum(the originals, the 100 falan) kiralık aşka bakıyorum. Birde bir haftadır kuzey güneye başladım.baya sardı ya. Çok güzelmiş ben beğendim. 18.bölümde falanim.
Tatlı Küçük Yalancılar da baya kaliteli dizi :D