Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Ya efe sıkbogaz etme ablamı. Şimdi terslenip izlemeyi birakicak [emoji1] . Vadikizi yine hızlı.ben çok arkadaşa tavsiye ediyorum mirin kırın izleticem diye anam ağlıyor.
Abla bakma sen bu efeye adam tez canlı. Başının etini yiyor bitir bitir diye[emoji23] [emoji23] eylül 15ine kadar vaktin var.o vakitten once baslamaz yeni sezon. sindire sindire izle.

:D:D:Dtşk ederim ya kusura bakma adını unuttum
sonunda biri yanımda yer aldı:D:D

Muslihiddin demişin. :X
Ya dur bi espri yapayım dedim. Vadikizi ablam ismim Erkam. Hani ilk sahabelerden birinin ismiydi. Erkam evini peygamberimizin tebliğleri için seferber etmişti.o yüzden islamın ilk medresesi olarak anılır erkamın evi vs. Ablam Güzel isim ama dimi ben seviyorum @vadikızı

Ya dur bi espri yapayım dedim. Vadikizi ablam ismim Erkam. Hani ilk sahabelerden birinin ismiydi. Erkam evini peygamberimizin tebliğleri için seferber etmişti.o yüzden islamın ilk medresesi olarak anılır erkamın evi vs. Ablam Güzel isim ama dimi ben seviyorum @vadikızı
Bilmiyodum birşey yok ondan sordum. :X

:D:D:D erkam ne güzel isimmiş öyle biliyorum güzel tabii
ben adımı dedimmi melek benim adımda

@EFE UYSAL @harzemliişah

bugün izledim yine süperdi kurdoğlu ölüme gidiyor yavaş yavaş hain olduğu
ortaya çıkacak alpargo öldü halime ile ertuğrul süperdi süper:love1:
kurdoğlu alpargo ya salak diyor kendi ondan salak anlamayacaklar sanıyor ya:F

@harzemliişah diziye Mevlananın geleceğini düşünüyorum.:Z:Z:Z:Z:Z
Olabilir. 1.sezonun bitimi 1227 yılına tekabül ediyor. Mevlana 1228 de konyaya geliyor. Ama o sıralar daha 20 yaşlarında. Yanı mevlananin ham dönemleri bu yüzden bu sezon değil 3.sezon konuya girebilir. Çünkü bu sezonun 1228 yahut 1230 civarlarından devam edecegini düşünüyorum keşke biraz sene atlayıp başlasalar. 1231 den başlasalar süper olur. Harzemsah vs cengizin en yogun olduğu ve harzemsahlari yıkıldığı sene 1231. Geçen sezonun hemen bitiminden devam etmezler umarım.biraz ilerlemesini tercih ederim. En azından ilk çocuklari doğmuş olsun falan.

Olabilir. 1.sezonun bitimi 1227 yılına tekabül ediyor. Mevlana 1228 de konyaya geliyor. Ama o sıralar daha 20 yaşlarında. Yanı mevlananin ham dönemleri bu yüzden bu sezon değil 3.sezon konuya girebilir. Çünkü bu sezonun 1228 yahut 1230 civarlarından devam edecegini düşünüyorum keşke biraz sene atlayıp başlasalar. 1231 den başlasalar süper olur. Harzemsah vs cengizin en yogun olduğu ve harzemsahlari yıkıldığı sene 1231. Geçen sezonun hemen bitiminden devam etmezler umarım.biraz ilerlemesini tercih ederim. En azından ilk çocuklari doğmuş olsun falan.
Bence ileriye alırlar zamanı birde kim oynayabilir Mevlanayı o soru işareti bence olucak seyirci çekmek içinde önemli. :X