Maskeli Fedai
Favori Üye
Sence ordaki A kim bence o hacker çocukHa unuttum kırgın çiçekleride izliyorum. TKY ilk 3 bölümü izledim. Zaten 13 bölüm olacakmış. Bitiririm ben onu. O da güzeldi.
Sence ordaki A kim bence o hacker çocukHa unuttum kırgın çiçekleride izliyorum. TKY ilk 3 bölümü izledim. Zaten 13 bölüm olacakmış. Bitiririm ben onu. O da güzeldi.
Olabilir. Şuan daha mantıklı bir tahmin gelmedi aklıma.Sence ordaki A kim bence o hacker çocuk
Son 2 bölüm resmen devleşti.Mutlaka izleOlabilir. Şuan daha mantıklı bir tahmin gelmedi aklıma.
Kaynak?Dirilise yunus emre deki dervişlerden biri olan Atilla kılıç ta transfer olmuş.![]()
Haberi nerde gördüm hatırlamıyorum ama Atilla kılıcın instagramina girdim. Oda diriliş 2.sezon.hazırlıklarıyla ilgili foto paylasmis. En öndeki koca kafalı oKaynak?
Sakallı olan kim? birde yanındaki?Haberi nerde gördüm hatırlamıyorum ama Atilla kılıcın instagramina girdim. Oda diriliş 2.sezon.hazırlıklarıyla ilgili foto paylasmis. En öndeki koca kafalı o. Acaip el işareti yapanda zeynep kızıltan
![]()
Hepsi sakallıSakallı olan kim? birde yanındaki?
Dirilişe katılmışlar galiba.Hepsi sakallıyaşlıyı ve yanındakini soruyorsan tanimiyorum
Adam gibi oyuncu getirsinler ya.Bence bu zeynep handenin yerine oynayacak ha. Bana öyle geliyor. Açıkçası aykiz karakterini çıkartmaktansa başka bir oyuncuyla devam etmelerini tercih ederim.
Ee yani. Bu diriliş konvoyu. Onların hepsi diriliş oyuncuları ama farkettin mi biraz daha ünsüz olanlarıDirilişe katılmışlar galiba.![]()
Aynen onları neden paylaşmıyorlar.Ee yani. Bu diriliş konvoyu. Onların hepsi diriliş oyuncuları ama farkettin mi biraz daha ünsüz olanlarıünlüler farklı serviste sanırım yahut onlara özel servisleri var.
Bomba transferlerin fotosunu yayınlarlar mi sence instagramda. Tabi bomba transfer varsaAdam gibi oyuncu getirsinler ya.![]()
Kesin olacaktır bence ama yayınlamamazlar ama meraktan çatlıcaz.Bomba transferlerin fotosunu yayınlarlar mi sence instagramda. Tabi bomba transfer varsa![]()
Yanı olmalı. Tüm dusmanlar öldü. Hani oba tarafında yeni bomba transfer olmayacaksada düşmanlar için önemli transferler olmalı. Hem selçuklu var. Oraya önemli transferler lazım. Bakalım hayırlısıKesin olacaktır bence ama yayınlamamazlar ama meraktan çatlıcaz.Sence varmıdır?
Meraktan çatlıcaz.Yanı olmalı. Tüm dusmanlar öldü. Hani oba tarafında yeni bomba transfer olmayacaksada düşmanlar için önemli transferler olmalı. Hem selçuklu var. Oraya önemli transferler lazım. Bakalım hayırlısı![]()
Bence bu zeynep handenin yerine oynayacak ha. Bana öyle geliyor. Açıkçası aykiz karakterini çıkartmaktansa başka bir oyuncuyla devam etmelerini tercih ederim.
Bizim fakirler foto atmaya devam ediyorlar.bende isterim valla aykız karakteri güzel
Bizim fakirler foto atmaya devam ediyorlar.![]()