Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Himm.anladım. o zaman eylülun son haftası yada 3.haftası falan başlar dizi. Bu arada benim cevaplama sisteminde sorun var. Cevaplama ekranı gelmiyor.

Ekran bazen geliyor bazen gelmiyor. Olabilir.belki de koseme gider :) ben alaattin keykubat için murat yıldırımı yahut Cansel elçini çok istiyordum.muratin meryemle dizisi hala kesinleşmemiş.hala senaryo seçimi yapıyorlarmış.şirketle anlaşmaları ağustosun sonuna kadarmis.eğer senaryo begenilmezse anlaşma fes edilecekmis. Raniniye gore büyük bir dizinin ekibide başrol erkek oyuncusu için bu anlaşmanın bitmesini gozluyormus. Umarım o ekip diriliştir ve alaattin için murati dusunuyorlardir. İnş senaryo beğenmezler.:F

Ekran bazen geliyor bazen gelmiyor. Olabilir.belki de koseme gider :) ben alaattin keykubat için murat yıldırımı yahut Cansel elçini çok istiyordum.muratin meryemle dizisi hala kesinleşmemiş.hala senaryo seçimi yapıyorlarmış.şirketle anlaşmaları ağustosun sonuna kadarmis.eğer senaryo begenilmezse anlaşma fes edilecekmis. Raniniye gore büyük bir dizinin ekibide başrol erkek oyuncusu için bu anlaşmanın bitmesini gozluyormus. Umarım o ekip diriliştir ve alaattin için murati dusunuyorlardir. İnş senaryo beğenmezler.:F
Murat çok iyi olur Cansel ihtimali yok bizde oyuncu bekliyoruz daha çekimler başlamamış.Murat inşallah gelir. :F

Selamlar
19.bölümü izledim yeni bitti hemen yazım dedim çok güzeldi yine
kurdoglu yine zirvedeydi ah ah gündogdu onu dinleyecek sandım ama
şükür uymadı oyununu bozdu çok güzeldi o sahneler ya
deli beni etti bu bölüm kurdoglu deli selcan neler söyledi
öyle gündoğduya inanamıyorum ya maalesef tokadıda yedi ya

@EFE UYSAL @harzemliişah

Selamlar
19.bölümü izledim yeni bitti hemen yazım dedim çok güzeldi yine
kurdoglu yine zirvedeydi ah ah gündogdu onu dinleyecek sandım ama
şükür uymadı oyununu bozdu çok güzeldi o sahneler ya
deli beni etti bu bölüm kurdoglu deli selcan neler söyledi
öyle gündoğduya inanamıyorum ya maalesef tokadıda yedi ya

@EFE UYSAL @harzemliişah
Sevinmişsindir tokatına. :F

Gelecek bölümlerde bir karakter değişim geçirecek. Sadece bu kadar soyliyim. Durmak yok,İzlemeye devam:F