Reyting için herşeyi yaparlar.ikidebir aykızım aykızım hüznünü ele almazlar umarım hani bir iki kere tamamda. 13.yyılın mecnununa çevirmesinler adamı
Reyting için herşeyi yaparlar.ikidebir aykızım aykızım hüznünü ele almazlar umarım hani bir iki kere tamamda. 13.yyılın mecnununa çevirmesinler adamı
bakalım ünlülerden kim gelecek. özellikle alaaddin keykubatı kim oynayacak onu merak ediyorm. sır gibiler ya hiçbir haber sızdırmıyorlar.hani yeni sezon başlamadan 2 hafta önce yavaş yavaş haberler çıkmaya başlar.şimdi haber çıksa sezon başlayana kadar etkisi geçer çünkü arada kaynar gider.Aykız çıkıyorsa da çıksın benim için çokta önemli değilonun yerine 3-5 tane ünlü getirsinler.Birde cast seçimi güçlü olmalı.
Birşeyde demiyorlar gerçekten sır gibi saklıyorlar o transfer olan kişi bence doğru değil uçankuşa güvenmiyom Didem ayrılık haberinide o çıkardı.bakalım ünlülerden kim gelecek. özellikle alaaddin keykubatı kim oynayacak onu merak ediyorm. sır gibiler ya hiçbir haber sızdırmıyorlar.hani yeni sezon başlamadan 2 hafta önce yavaş yavaş haberler çıkmaya başlar.şimdi haber çıksa sezon başlayana kadar etkisi geçer çünkü arada kaynar gider.
Ünlü birisi oynayacak da kim yurtdışı satışlarına bakıyorum şuanda birşey gözükmüyor.sssbakalım ünlülerden kim gelecek. özellikle alaaddin keykubatı kim oynayacak onu merak ediyorm. sır gibiler ya hiçbir haber sızdırmıyorlar.hani yeni sezon başlamadan 2 hafta önce yavaş yavaş haberler çıkmaya başlar.şimdi haber çıksa sezon başlayana kadar etkisi geçer çünkü arada kaynar gider.
güzel. ama 1.sezondan bir resme yeni slogan konmuş yani daha afişler gelecektir.burada hiç moğol konusunu içeren bir unsur yok.ana afişi bekliyorum ben
Ne sloganı?güzel. ama 1.sezondan bir resme yeni slogan konmuş yani daha afişler gelecektir.burada hiç moğol konusunu içeren bir unsur yok.ana afişi bekliyorum ben
yani 2.sezon falan yazmış ya onu diyorumNe sloganı?
Daha çekimler başlamadı başlayınca fotolara başlarlar.yani 2.sezon falan yazmış ya onu diyorum
modemleri patlamış sonunda dayanamamış cnmAbla @vadikızı neden gelmedi cidden yorumlarını bekliyordum.ssss
@Çiğdem- parlağın nasıl yakışıklı @xemrexxx kıskansın.
Ekli dosyayı görüntüle 45767
Hahhahahaa bunlar çok fakir mi cidden zengin sanıyodum senden daha fakirler.O kadar para alıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 45768
Abla @vadikızı neden gelmedi cidden yorumlarını bekliyordum.ssss
Hahahahaa izle artık seni bekliyoruz.fakirmi benmi fakirim sorunlu yaparlarsa ben niye fakir oluyorum beee
vadikızı imha oldu ya netimden dolayı yazamadım cnm
çok güzell
ayol @Çiğdem- bal dök yala sefer bu ne sakallıAbla @vadikızı neden gelmedi cidden yorumlarını bekliyordum.ssss
Bu hilmicem değil mi.ayol @Çiğdem- bal dök yala sefer bu ne sakallı
Benziyorla yüzü andırıyor biraz ama değildir.Hayır tabi ki.Hiç alakası yok.
Abla diğer bölümü bugün izlicen mi?uzun bir aradan sonra sonunda bugün 15.bölümü izledim
yine süperdi kurdoğlu ve selcen deli etti beni yine ama hayma ana
selcene iyi ders verdi ertuğrula halime obaya gelişi güzeldi
halime çok güzel kız yaa
@EFE UYSAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?