Hala yapılmadı mı.nerde izleyemedim evde işler vardı netteki sorun
devam ediyor izleyemedim ya![]()
Hala yapılmadı mı.nerde izleyemedim evde işler vardı netteki sorun
devam ediyor izleyemedim ya![]()
Sizi kandırmış olmasın.yok adam gelmedi daha yaaa
Sizi kandırmış olmasın.![]()
Bölümü bitirmişmiydin.valla bilemem babamı dün arattırdm gelecek demişlrdi ama
yoo nerdee tam izliyordum bağlantı gitti gelmek bilmediBölümü bitirmişmiydin.![]()
Bu sorunun bitmicek heralde.yoo nerdee tam izliyordum bağlantı gitti gelmek bilmedi
Ağ-ga dizimizin resmi twitter hesabına yazmışsında bu kadar endişeye gerek yok yine de çok iyi reyting alacaktır.gördüm o da iyi.tüm cvp yazanlar iyi![]()
O kadar emin olma bu sektörde nice iyi yapım 2.sezonunda çöküyor zaten son zamanlardaki performansı pek yeterli değildiAğ-ga dizimizin resmi twitter hesabına yazmışsında bu kadar endişeye gerek yok yine de çok iyi reyting alacaktır.![]()
Ben Pakistandaki yayından bahsediyorum Türkiyedede düşeceğini sanmıyorum izleyicinin yeterli değil dediğin son hafta teravih dolayısıyla düştü aga sende mi düşmesini istiyon böyle konuşuyon.O kadar emin olma bu sektörde nice iyi yapım 2.sezonunda çöküyor zaten son zamanlardaki performansı pek yeterli değildi
Ne diye düşsün isterim ki ama şu gerçekk i sezonun son bölümleri bence senaryo anlamında ciddi düşüşteydi ilk bölümlere nazaran.Yeni sezonda ciddi atılımlar yapılmazsa işler yaşBen Pakistandaki yayından bahsediyorum Türkiyedede düşeceğini sanmıyorum izleyicinin yeterli değil dediğin son hafta teravih dolayısıyla düştü aga sende mi düşmesini istiyon böyle konuşuyon.![]()
2.sezonu bilemem tabi hiç belli olmaz ama 1.sezonun son 3 bölümündeki dusus tamamen farklı etkenlerden.birinde gs maçı vardı.o günkü tüm kategorilerde bu maç 1.oldu,birinde seçim haftasiydi,finalde teravihin ilk günüydü.O kadar emin olma bu sektörde nice iyi yapım 2.sezonunda çöküyor zaten son zamanlardaki performansı pek yeterli değildi
Senaryoda bence iyiydi ben beğeniyorum senaryoyu birde kızların neden çıkmasını istiyon.Ne diye düşsün isterim ki ama şu gerçekk i sezonun son bölümleri bence senaryo anlamında ciddi düşüşteydi ilk bölümlere nazaran.Yeni sezonda ciddi atılımlar yapılmazsa işler yaş![]()
İyi rol yapamıyorlarSenaryoda bence iyiydi ben beğeniyorum senaryoyu birde kızların neden çıkmasını istiyon.![]()
Ben genel olarak senaryo için kastettim2.sezonu bilemem tabi hiç belli olmaz ama 1.sezonun son 3 bölümündeki dusus tamamen farklı etkenlerden.birinde gs maçı vardı.o günkü tüm kategorilerde bu maç 1.oldu,birinde seçim haftasiydi,finalde teravihin ilk günüydü.
Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.
Çokda iyi yapıyorlar nasın beğenmedin herkes beğeniyor sende farklılık var belli o yeni alınan oyuncuya hiç beğenmedim.İyi rol yapamıyorlar
Ben genel olarak senaryo için kastettim
Aga sen bölümleri bitirmişmiydin.O kadar emin olma bu sektörde nice iyi yapım 2.sezonunda çöküyor zaten son zamanlardaki performansı pek yeterli değildi
Evet