Melundan beklenen cevap beni sinir etmek için beğenmedim diyor.Beğenmedim![]()
Melundan beklenen cevap beni sinir etmek için beğenmedim diyor.Beğenmedim![]()
yoo nerdee tam izliyordum bağlantı gitti gelmek bilmedi
Yine Didem Balçın ayrılacak haberleri çıktı.Beğenmedim![]()
Yine Didem Balçın ayrılacak haberleri çıktı.@harzemliişah
Dizimizin reytingini düşürmek amaç kıskanıyorlar iyikide çıkmıyor o yeni gelen kız ne rol alacak?evet ama dideme instagramdan sordum hayır çıkmadım dedi hatta daha bugün yeni sezon hazırlıkları başladı diye paylaşımda bulundu. bu haberleri birileri bilerek çıkarıyor. engin içinde zamanında yok dizilerin yorucu temposudan sıkılmış eşine vakit ayırmak istiyormuş diziden ayrılacakmış diye haberler çıkmıştı amaç ne? birilerinin dirilişe kastı var.
hacı ben o kızın hande yerine aykızı oynamak için transfer edilmiş olabileceğini düşünüyorum.handeye benziyor. ama bambaşka bir karakterde olabilirDizimizin reytingini düşürmek amaç kıskanıyorlar iyikide çıkmıyor o yeni gelen kız ne rol alacak?![]()
Aynen olabilir benziyor çekimler ne zaman başlıyor birde yurtdışı gelişmesi yokmu diziye iyi isimler bekliyoruz.hacı ben o kızın hande yerine aykızı oynamak için transfer edilmiş olabileceğini düşünüyorum.handeye benziyor. ama bambaşka bir karakterde olabilir
O yeni sezonda çok farklı olacağa benziyor ben 3 Ağustos diye duymuştum ama bilmiyom çekimler başlayınca yeni oyuncular netleşmeye başlayacak.hacı yeni bilgi edinsem paylaşırım. ama bilgi bu kadar.çekimler başladı mı bilmiyorum ama oyuncular antremanlara başladı ok,kılıç falan. burcu,esra ve enginin fotoları vardı.![]()
Aykız senaryo gereği ayrılmış diyorlar ?hacı ben o kızın hande yerine aykızı oynamak için transfer edilmiş olabileceğini düşünüyorum.handeye benziyor. ama bambaşka bir karakterde olabilir
Kendisi ınstagramda öyle dedi diye hatırlıyorum ama tam bilmiyorum bencede senaryo gereğiAykız senaryo gereği ayrılmış diyorlar ?
ben o işe pek akıl sır erdiremedim. gerçekten senaryo gereği mi oyuncudan kaynaklı mı? çünkü aykız üzerinde çok durulmuş bir karakter.ee turgutlada evlendirdikten sonra hop diziden çıkarmak bana senaryo gereği değilde bir anlaşmazlıktan kaynaklı geliyor eğer mesele handeyse yeni bir oyuncuyla devam kararı olabilir.birde hande ilk bölümde olacak mı direk ölmüş olarak mı senaryo başlıcak bilmiyorum.ben sadece kadının tipini görünce böyle bir ihtimal geldi aklıma. inş tahminim doğrudur. aykız güzel bir karakter. bunun yanında gereçketen taa evvelden öyle düşünülmüşse birşey diyemem.ama son anda bir gelişmeden dolayı çıkmışsa senaryoya acele ile bir manevra yapmak zorunda kalacaklardır ki bu genelde senaryoda çatlağa sebep olur pürüzsüz bir değişim olmaz. dirilişin 3 sezonununda senaryosu daha en baştan hazır.zaman ilerledikçe yazılmıyor yaniAykız senaryo gereği ayrılmış diyorlar ?
Handeyle oyuncuların hepsinin araları iyiydi anlaşmazlık olduğunu sanmıyorum kendiside öyle birşey demedi.ben o işe pek akıl sır erdiremedim. gerçekten senaryo gereği mi oyuncudan kaynaklı mı? çünkü aykız üzerinde çok durulmuş bir karakter.ee turgutlada evlendirdikten sonra hop diziden çıkarmak bana senaryo gereği değilde bir anlaşmazlıktan kaynaklı geliyor eğer mesele handeyse yeni bir oyuncuyla devam kararı olabilir.birde hande ilk bölümde olacak mı direk ölmüş olarak mı senaryo başlıcak bilmiyorum.ben sadece kadının tipini görünce böyle bir ihtimal geldi aklıma. inş tahminim doğrudur. aykız güzel bir karakter. bunun yanında gereçketen taa evvelden öyle düşünülmüşse birşey diyemem.ama son anda bir gelişmeden dolayı çıkmışsa senaryoya acele ile bir manevra yapmak zorunda kalacaklardır ki bu genelde senaryoda çatlağa sebep olur pürüzsüz bir değişim olmaz. dirilişin 3 sezonununda senaryosu daha en baştan hazır.zaman ilerledikçe yazılmıyor yani
Bence direk ölmüş olarak başlasın.Yerine yeni bir karakter gelirse izleyicinin o karakteri benimseyeceğini sanmıyorum.Dediğin gibi Handeden kaynaklı bir problem gibi duruyorben o işe pek akıl sır erdiremedim. gerçekten senaryo gereği mi oyuncudan kaynaklı mı? çünkü aykız üzerinde çok durulmuş bir karakter.ee turgutlada evlendirdikten sonra hop diziden çıkarmak bana senaryo gereği değilde bir anlaşmazlıktan kaynaklı geliyor eğer mesele handeyse yeni bir oyuncuyla devam kararı olabilir.birde hande ilk bölümde olacak mı direk ölmüş olarak mı senaryo başlıcak bilmiyorum.ben sadece kadının tipini görünce böyle bir ihtimal geldi aklıma. inş tahminim doğrudur. aykız güzel bir karakter. bunun yanında gereçketen taa evvelden öyle düşünülmüşse birşey diyemem.ama son anda bir gelişmeden dolayı çıkmışsa senaryoya acele ile bir manevra yapmak zorunda kalacaklardır ki bu genelde senaryoda çatlağa sebep olur pürüzsüz bir değişim olmaz. dirilişin 3 sezonununda senaryosu daha en baştan hazır.zaman ilerledikçe yazılmıyor yani
Belki para sıkıntısı olmuştur belkide zam istedi.Bence direk ölmüş olarak başlasın.Yerine yeni bir karakter gelirse izleyicinin o karakteri benimseyeceğini sanmıyorum.Dediğin gibi Handeden kaynaklı bir problem gibi duruyor
instagramdaki paylaşımından ben net bir şey anlamadım.şimdi yine baktım. yazmışki "evet yeni sezonda yer almayacağım. bir yıldır oynadığım aykız rolü yeni sezonda son bulmuştur. " şimdi senin rolün mü son buldu karakter devam ediyor mu? ben tam bir şey anlamadım. ve senaryo gereği diye bir şey yazmıyorKendisi ınstagramda öyle dedi diye hatırlıyorum ama tam bilmiyorum bencede senaryo gereği![]()
handeye benzer bir karakter olursa benim açımdan sorun olmaz ama genel seyirciyi bilmem. ha aykızın yokluğunu bize unutturacak bomba gibi karakterler getirebileceklerse bencede gidebilr. bu arada bu yeni kadın sanki kötü rolde oynayacak gibi geliyor.şimdi resmine baktımda. yeni bir selcan geliyor olabilirBence direk ölmüş olarak başlasın.Yerine yeni bir karakter gelirse izleyicinin o karakteri benimseyeceğini sanmıyorum.Dediğin gibi Handeden kaynaklı bir problem gibi duruyor
Gerçekten çelişkili hiçbirşey net değil.instagramdaki paylaşımından ben net bir şey anlamadım.şimdi yine baktım. yazmışki "evet yeni sezonda yer almayacağım. bir yıldır oynadığım aykız rolü yeni sezonda son bulmuştur. " şimdi senin rolün mü son buldu karakter devam ediyor mu? ben tam bir şey anlamadım. ve senaryo gereği diye bir şey yazmıyor
handeye benzer bir karakter olursa benim açımdan sorun olmaz ama genel seyirciyi bilmem. ha aykızın yokluğunu bize unutturacak bomba gibi karakterler getirebileceklerse bencede gidebilr. bu arada bu yeni kadın sanki kötü rolde oynayacak gibi geliyor.şimdi resmine baktımda. yeni bir selcan geliyor olabilir![]()
Aykız karakteri çıkarsa Turgutun gerekziz yere triplerini hiç çekemem vallainstagramdaki paylaşımından ben net bir şey anlamadım.şimdi yine baktım. yazmışki "evet yeni sezonda yer almayacağım. bir yıldır oynadığım aykız rolü yeni sezonda son bulmuştur. " şimdi senin rolün mü son buldu karakter devam ediyor mu? ben tam bir şey anlamadım. ve senaryo gereği diye bir şey yazmıyor
Hahahaaaa belkide hiç hatırlamadan devam eder.Aykız karakteri çıkarsa Turgutun gerekziz yere triplerini hiç çekemem valla
Aykız çıkıyorsa da çıksın benim için çokta önemli değilinstagramdaki paylaşımından ben net bir şey anlamadım.şimdi yine baktım. yazmışki "evet yeni sezonda yer almayacağım. bir yıldır oynadığım aykız rolü yeni sezonda son bulmuştur. " şimdi senin rolün mü son buldu karakter devam ediyor mu? ben tam bir şey anlamadım. ve senaryo gereği diye bir şey yazmıyor
handeye benzer bir karakter olursa benim açımdan sorun olmaz ama genel seyirciyi bilmem. ha aykızın yokluğunu bize unutturacak bomba gibi karakterler getirebileceklerse bencede gidebilr. bu arada bu yeni kadın sanki kötü rolde oynayacak gibi geliyor.şimdi resmine baktımda. yeni bir selcan geliyor olabilir![]()
ikidebir aykızım aykızım hüznünü ele almazlar umarım hani bir iki kere tamamda. 13.yyılın mecnununa çevirmesinler adamıAykız karakteri çıkarsa Turgutun gerekziz yere triplerini hiç çekemem valla