Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Aykız çıkıyorsa da çıksın benim için çokta önemli değil :A onun yerine 3-5 tane ünlü getirsinler.Birde cast seçimi güçlü olmalı.
bakalım ünlülerden kim gelecek. özellikle alaaddin keykubatı kim oynayacak onu merak ediyorm. sır gibiler ya hiçbir haber sızdırmıyorlar.hani yeni sezon başlamadan 2 hafta önce yavaş yavaş haberler çıkmaya başlar.şimdi haber çıksa sezon başlayana kadar etkisi geçer çünkü arada kaynar gider.

bakalım ünlülerden kim gelecek. özellikle alaaddin keykubatı kim oynayacak onu merak ediyorm. sır gibiler ya hiçbir haber sızdırmıyorlar.hani yeni sezon başlamadan 2 hafta önce yavaş yavaş haberler çıkmaya başlar.şimdi haber çıksa sezon başlayana kadar etkisi geçer çünkü arada kaynar gider.
Birşeyde demiyorlar gerçekten sır gibi saklıyorlar o transfer olan kişi bence doğru değil uçankuşa güvenmiyom Didem ayrılık haberinide o çıkardı. :X

Ünlü birisi oynayacak da kim yurtdışı satışlarına bakıyorum şuanda birşey gözükmüyor.sss

Hahhahahaa bunlar çok fakir mi cidden zengin sanıyodum senden daha fakirler. :F :F :F O kadar para alıyorlar. :F
Ekli dosyayı görüntüle 45768

fakirmi benmi fakirim sorunlu yaparlarsa ben niye fakir oluyorum beee:F:F

Abla @vadikızı neden gelmedi cidden yorumlarını bekliyordum.ssss

@Çiğdem- parlağın nasıl yakışıklı @xemrexxx kıskansın. :A
Ekli dosyayı görüntüle 45767

vadikızı imha oldu ya netimden dolayı yazamadım cnm
çok güzell

uzun bir aradan sonra sonunda bugün 15.bölümü izledim
yine süperdi kurdoğlu ve selcen deli etti beni yine ama hayma ana
selcene iyi ders verdi ertuğrula halime obaya gelişi güzeldi
halime çok güzel kız yaa
@EFE UYSAL