Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

sayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var
) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla

ahanda vidyom inş. beğenirsiniz ; daha önceki diriliş vidyolarımın linklerini açıklamanın altında bulabilirsiniz.

Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Diziyi izlemiyorum ama izlemiş kadar oldum şu an.

forumdan etiketlemediğim kalmamış heralde oh iyi iyi

Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Diziyi izlemiyorum ama izlemiş kadar oldum şu an.
sağol. yani benim fragmanları takip et genel olarak senaryoyu kaparsın zaten.diziyi izlemene gerek kalmaz

Güzel olmuş, eline sağlık.

forumdan etiketlemediğim kalmamış heralde oh iyi iyi

sağol. yani benim fragmanları takip et genel olarak senaryoyu kaparsın zaten.diziyi izlemene gerek kalmaz
Göz atarım arada.
Yalnız ben Poyraz Karayel izleyicisiyim rakip dizinin fragmanlarını izlemem ne kadar doğru ki

belki bu sene başka güne alınır pk. olmadı internet bak ara ara 😀
Sanmıyorum Kalbim Ege'de Kaldı kışı görecek gibi durmuyor Poyraz'ın yeri şimdilik garanti en azından hem ikinci sezon daha heyecanlı geçecek gibi.

Bakacaz artık.

izlemeyip izlemiş gibi yorum atmayın ha buradan görüntülenme sayısını takip ediyorum ona göre

çok güzel olmuş bence müzik sahnelere çok iyi oturmuş😉😉😉

şu müzik benim en sevdiğim dizi müziği ertuğrulun şu müziği kullanıpta yapsana bir video

Çok güzel olmuş kardeşim eline sağlık yenilerini bekliyoruz.

Güzel olmuş

Hahahahaa aynen yükseltiyom videonun görüntülenmesini.
Değerimi bil.

Hahahahaa aynen yükseltiyom videonun görüntülenmesini.
Değerimi bil.
çok sağol her sabah sen 10 kere izlesen sonra 5 arkadaşına izletsen onlarda 5 arkadaşına izletse ne eder 100. sağdaki sıfırları çıkar ne kaldı 1. 1e 3 ekle 4.
4' ün karesini al
hacı ben bu işin içinden çıkamadım artacağına azalıyor.bahçeliden biraz daha ders almam lazım

Aynen kardeşim şimdi arttırcam oranları daha da şimdi 100 yapacam.

@Yiğitt @-KADİR- beyler sizi unutmuşum.sizde izlerseniz sevinirim