ahan da 1000
ayy efe neden 100 e 1 mesaj kaldı diyorsun sessiz olup 100 yapsana bak emreyi uyndırdın diriliş düşmanından geldi 100 mesaj senin yüzünden hahaha
Hayır dıştan bak ben yaptım.ayy efe neden 100 e 1 mesaj kaldı diyorsun sessiz olup 100 yapsana bak emreyi uyndırdın diriliş düşmanından geldi 100 mesaj senin yüzünden hahaha
Al sana yorum
İlk bölümü zaten izlemiştim.O kadar bölümü izlemeye acayip üşeniyorumBeğenmedin kesin.
Şimdi tekrarı başlıoyor izle aç.İlk bölümü zaten izlemiştim.O kadar bölümü izlemeye acayip üşeniyorum
Hakikaten nasıl hatirlamiyorsun ya [emoji19] yok çiğdem şöyle yok boyle yok baklava kaslara hasta yok tahta bacakli burnu uzun yüzünde 47tane iri ben var falan dolduruşa getirip durdunuz beni[emoji1] melek[emoji141] gibi kızı şeytan [emoji83] diye tanitiyonuz [emoji23]oruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu an
1000 mesajı geçtik.Hakikaten nasıl hatirlamiyorsun ya [emoji19] yok çiğdem şöyle yok boyle yok baklava kaslara hasta yok tahta bacakli burnu uzun yüzünde 47tane iri ben var falan dolduruşa getirip durdunuz beni[emoji1] melek[emoji141] gibi kızı şeytan [emoji83] diye tanitiyonuz [emoji23]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aaaa iri benleri bilmiyordum ben 😵😵😵Hakikaten nasıl hatirlamiyorsun ya [emoji19] yok çiğdem şöyle yok boyle yok baklava kaslara hasta yok tahta bacakli burnu uzun yüzünde 47tane iri ben var falan dolduruşa getirip durdunuz beni[emoji1] melek[emoji141] gibi kızı şeytan [emoji83] diye tanitiyonuz [emoji23]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bide hatırlamamış numarası yapıyor.aaaa iri benleri bilmiyordum ben 😵😵😵
ayy bunun huyu böyle atıp tutar sonra melek rolune bürünür sorarsan kendisi hiç birşey yapmadı hepsini efe yaptı der
@xemrexxx @EFE UYSAL
İri beni ben attım temsili yani [emoji23] ama ben hiçbirine inanmadim zaten merak etme[emoji57] bacimsin [emoji23]aaaa iri benleri bilmiyordum ben 😵😵😵
ayy bunun huyu böyle atıp tutar sonra melek rolune bürünür sorarsan kendisi hiç birşey yapmadı hepsini efe yaptı der
@xemrexxx @EFE UYSAL
ayol işte kara büyüDiyoki insanları kandırmaya çalışıyorsun.
Hakan Hatipoğlu Dirilişte oynayacakmış diyorlar
Kaynak sevenleri reytingini artırır dizinin aga.Hakan Hatipoğlu Dirilişte oynayacakmış diyorlar
Sakalımı dizinden teklif aldığım için kesmiyorum demiş sakal deyince akla diriliş geliyorKaynak sevenleri reytingini artırır dizinin aga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?