ahan da 1000![]()
ayy efe neden 100 e 1 mesaj kaldı diyorsun sessiz olup 100 yapsana bak emreyi uyndırdın diriliş düşmanından geldi 100 mesaj senin yüzünden hahaha
Hayır dıştan bak ben yaptım.ayy efe neden 100 e 1 mesaj kaldı diyorsun sessiz olup 100 yapsana bak emreyi uyndırdın diriliş düşmanından geldi 100 mesaj senin yüzünden hahaha![]()
Al sana yorum
İlk bölümü zaten izlemiştim.O kadar bölümü izlemeye acayip üşeniyorumBeğenmedin kesin.![]()
Şimdi tekrarı başlıoyor izle aç.İlk bölümü zaten izlemiştim.O kadar bölümü izlemeye acayip üşeniyorum![]()
Hakikaten nasıl hatirlamiyorsun ya [emoji19] yok çiğdem şöyle yok boyle yok baklava kaslara hasta yok tahta bacakli burnu uzun yüzünde 47tane iri ben var falan dolduruşa getirip durdunuz beni[emoji1] melek[emoji141] gibi kızı şeytan [emoji83] diye tanitiyonuz [emoji23]oruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu an![]()
1000 mesajı geçtik.Hakikaten nasıl hatirlamiyorsun ya [emoji19] yok çiğdem şöyle yok boyle yok baklava kaslara hasta yok tahta bacakli burnu uzun yüzünde 47tane iri ben var falan dolduruşa getirip durdunuz beni[emoji1] melek[emoji141] gibi kızı şeytan [emoji83] diye tanitiyonuz [emoji23]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aaaa iri benleri bilmiyordum ben 😵😵😵Hakikaten nasıl hatirlamiyorsun ya [emoji19] yok çiğdem şöyle yok boyle yok baklava kaslara hasta yok tahta bacakli burnu uzun yüzünde 47tane iri ben var falan dolduruşa getirip durdunuz beni[emoji1] melek[emoji141] gibi kızı şeytan [emoji83] diye tanitiyonuz [emoji23]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bide hatırlamamış numarası yapıyor.aaaa iri benleri bilmiyordum ben 😵😵😵
ayy bunun huyu böyle atıp tutar sonra melek rolune bürünür sorarsan kendisi hiç birşey yapmadı hepsini efe yaptı der
@xemrexxx @EFE UYSAL
İri beni ben attım temsili yani [emoji23] ama ben hiçbirine inanmadim zaten merak etme[emoji57] bacimsin [emoji23]aaaa iri benleri bilmiyordum ben 😵😵😵
ayy bunun huyu böyle atıp tutar sonra melek rolune bürünür sorarsan kendisi hiç birşey yapmadı hepsini efe yaptı der
@xemrexxx @EFE UYSAL
ayol işte kara büyüDiyoki insanları kandırmaya çalışıyorsun.![]()
Hakan Hatipoğlu Dirilişte oynayacakmış diyorlar
Kaynak sevenleri reytingini artırır dizinin aga.Hakan Hatipoğlu Dirilişte oynayacakmış diyorlar![]()
Sakalımı dizinden teklif aldığım için kesmiyorum demiş sakal deyince akla diriliş geliyorKaynak sevenleri reytingini artırır dizinin aga.![]()