@harzemliişah göbüşünde birkaç dilim baklava varsa uzak dur çiğdemden seni pis emellerine alet ederForumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.
@harzemliişah göbüşünde birkaç dilim baklava varsa uzak dur çiğdemden seni pis emellerine alet ederForumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.
o kadar diyorsun yani 😵 hacı tırstım ben bu çiğdemden ilahi o nasıl betimleme ya tahta bacakları var haForumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.
Dirilişçi.o kadar diyorsun yani 😵 hacı tırstım ben bu çiğdemden ilahi o nasıl betimleme ya tahta bacakları var ha
aman olanıda eriteyim. tahta bacaklıymış bana uzak Allah'a yakın olsun öyleyse@harzemliişah göbüşünde birkaç dilim baklava varsa uzak dur çiğdemden seni pis emellerine alet eder
Hahaha kesinlikle. @xemrexxxaman olanıda eriteyim. tahta bacaklıymış bana uzak Allah'a yakın olsun öyleyse
ha dirilişçiyse iyi anlaşırız. tahta bacaklıysa ne olmuş yani sende ayıp ediyorsun efe ha. büyüleri varsa köseme yapsın bizahmette oyuncular kilitlensin rol yapamasınlarPis büyüleri var bizim gibi Dirilişçi.
Şaka yapıyoz ya tahta bacakalrı falan yok takılıyoz onla.ha dirilişçiyse iyi anlaşırız. tahta bacaklıysa ne olmuş yani sende ayıp ediyorsun efe ha. büyüleri varsa köseme yapsın bizahmette oyuncular kilitlensin rol yapamasınlar
@Çiğdem- den bahsediyoruz tanışın 😉Kim bu çiğdem yav sürekli adı geçiyor. baya popüler heralde. birde niye erkek konusu açılınca direk konu çiğdeme ulaşıyor
Evet oTahta bacaklı olan değilmi o.
Aynen çok kilolu 150 kilo.Evet o
Zaten zayiflamak için yemek bile yemiyormus karatay diyetini yani kısaca "Yemeyin" diyeti yapiyormus ki her tarafi tahta gibi
Tm bekliyorum.1.bölümü dün gece tekrar izledim @EFE UYSAL sayesinde.
İftardan sonra yorumlarımı yaparım ama bölüm güzeldi baya
anladım. ne diyim hayırlısı
Forumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.
aaaaa yeni üye olan kişilere nasıl tanıtıyorsunuz beni @xemrexxx @EFE UYSAL @cookieskız @Çiğdem- tanıt kendini
Seni tahta bacaklı diye tanıdı.aaaaa yeni üye olan kişilere nasıl tanıtıyorsunuz beni @xemrexxx @EFE UYSAL @cookies
ayy sen bakma bunlara ne söylüyorsalar tersini anla çekemiyor bunlar beni
özellikle @xemrexxx i hiç dikkate bile alma
hoşgeldin formumuza bu arada 🙂🙂🙂
kafanızı kırıcam ben o tahtayla sizinSeni tahta bacaklı diye tanıdı.
Hahahaa, Emre sana laflarda attı baya.kafanızı kırıcam ben o tahtayla sizin