@harzemliişah göbüşünde birkaç dilim baklava varsa uzak dur çiğdemden seni pis emellerine alet ederForumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.![]()
![]()
@harzemliişah göbüşünde birkaç dilim baklava varsa uzak dur çiğdemden seni pis emellerine alet ederForumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.![]()
![]()
o kadar diyorsun yani 😵 hacı tırstım ben bu çiğdemdenForumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.![]()
![]()
Dirilişçi.o kadar diyorsun yani 😵 hacı tırstım ben bu çiğdemdenilahi o nasıl betimleme ya
tahta bacakları var ha
![]()
aman olanıda eriteyim. tahta bacaklıymış@harzemliişah göbüşünde birkaç dilim baklava varsa uzak dur çiğdemden seni pis emellerine alet eder![]()
Hahaha kesinlikle.aman olanıda eriteyim. tahta bacaklıymışbana uzak Allah'a yakın olsun öyleyse
![]()
ha dirilişçiyse iyi anlaşırız. tahta bacaklıysa ne olmuş yaniPis büyüleri var bizim gibi Dirilişçi.![]()
Şaka yapıyoz ya tahta bacakalrı falan yok takılıyoz onla.ha dirilişçiyse iyi anlaşırız. tahta bacaklıysa ne olmuş yanisende ayıp ediyorsun efe ha.
büyüleri varsa köseme yapsın bizahmette oyuncular kilitlensin rol yapamasınlar
![]()
@Çiğdem- den bahsediyoruz tanışın 😉Kim bu çiğdem yav sürekli adı geçiyor. baya popüler heralde. birde niye erkek konusu açılınca direk konu çiğdeme ulaşıyor![]()
Evet oTahta bacaklı olan değilmi o.![]()
Aynen çok kilolu 150 kilo.Evet o
Zaten zayiflamak için yemek bile yemiyormus karatay diyetini yani kısaca "Yemeyin" diyeti yapiyormus ki her tarafi tahta gibi![]()
Tm bekliyorum.1.bölümü dün gece tekrar izledim @EFE UYSAL sayesinde.
İftardan sonra yorumlarımı yaparım ama bölüm güzeldi baya
anladım. ne diyim hayırlısı![]()
![]()
Forumun cadısı çok kilolu burunu uzun tahta bacakları var.![]()
![]()
aaaaa yeni üye olan kişilere nasıl tanıtıyorsunuz beni @xemrexxx @EFE UYSAL @cookieskız @Çiğdem- tanıt kendini![]()
Seni tahta bacaklı diye tanıdı.aaaaa yeni üye olan kişilere nasıl tanıtıyorsunuz beni @xemrexxx @EFE UYSAL @cookies
ayy sen bakma bunlara ne söylüyorsalar tersini anla çekemiyor bunlar beni
özellikle @xemrexxx i hiç dikkate bile alma
hoşgeldin formumuza bu arada 🙂🙂🙂
kafanızı kırıcam ben o tahtayla sizinSeni tahta bacaklı diye tanıdı.![]()
![]()
Hahahaa, Emre sana laflarda attı baya.kafanızı kırıcam ben o tahtayla sizin![]()