Vakit bulursam izlerimKesinlikle bekleme Osmanlı daha kurulmadı, gerçekten şaşırdım kızın bu olduğunu bilmemene, bu sezon kesinlikle izle.
Ben kızın ismini bile bilmiyordum 😱
Bari saçlarını açsınlar dizide [emoji7]
Vakit bulursam izlerimKesinlikle bekleme Osmanlı daha kurulmadı, gerçekten şaşırdım kızın bu olduğunu bilmemene, bu sezon kesinlikle izle.
Hoşgeldin baya sohbet erderiz yeni sezonda.evet yeni üyeyim. diriliş dışında pek türk dizisi izlemiyordum kiralık aşka kadar. (biraz yedi güzel adama baktım 15ten sonra bıraktım biraz filintaya baktım ama yok sıktı. ) ben aşk dizilerine burun kıvıran bir tiptim ama kiralık aşkı çok beğendim. çnkü ergenvari bir senaryosu yok.komediside bol,güldürüyor. onu izliyorum yani. yabancılardan da ara ara originals izliyorum. 4 sezon falan wampir günlüklerine bakmıştım artık bakmıyorum. şimdi the 100'e başladım sıkıldıkça bakıyorum. mr.robot diye bir dizi başladı herhalde onun fanı olurum ilk bölüm şahaneydi. sherlocku çok seviyordum yeni seonu gelmek bilmedi. öyle işte
Şimdi çokda tanındı bu diziyle, yuh sana geleceğin yıldızı.Vakit bulursam izlerim
Ben kızın ismini bile bilmiyordum 😱
Bari saçlarını açsınlar dizide [emoji7]
Gerçekten çarpılacak. @cookies
bir halime fotosuda benden(halep sahnesinden). şimdi bu kız güzel değil mi cookies bro ?? çarpılıcan ha
evet yeni üyeyim. diriliş dışında pek türk dizisi izlemiyordum kiralık aşka kadar. (biraz yedi güzel adama baktım 15ten sonra bıraktım biraz filintaya baktım ama yok sıktı. ) ben aşk dizilerine burun kıvıran bir tiptim ama kiralık aşkı çok beğendim. çnkü ergenvari bir senaryosu yok.komediside bol,güldürüyor. onu izliyorum yani. yabancılardan da ara ara originals izliyorum. 4 sezon falan wampir günlüklerine bakmıştım artık bakmıyorum. şimdi the 100'e başladım sıkıldıkça bakıyorum. mr.robot diye bir dizi başladı herhalde onun fanı olurum ilk bölüm şahaneydi. sherlocku çok seviyordum yeni seonu gelmek bilmedi. öyle işte
Çarpılacan, Filintada güzel.Lo adını da söyleyeydin eyidi
Bende hiç trt1 dizisi izlemem yani zkfo ve dirilis dışında
Vampir gunluklerini bende bu sezonun yarısında bıraktım
Originalsi 2 bolumde bıraktım 😉
The 100 u 6. Bölümde biraktim 😱
Mr robotu izleyemedim
Kiralık aşk kap ben[emoji173] [emoji7]
Lo ona o kadar bakmadim babamin yanına gittigimde bakiyordum ama toplasan 2 saat izlememisimdirÇarpılacan, Filintada güzel.
Bu resimde kötü çıkmış benceBu mu güzel değil.
Ekli dosyayı görüntüle 45460
Dizidede böyle olsunBak güzelime.
Ekli dosyayı görüntüle 45461
adım erkam. the 100 için 2.sezonda süper diyorlar ama ben daha 7deyim.işte ramazanda iftara kadar vakit geçirirken bazen izliyorum. originalsı niye bıraktın ya güzeldir o.gerçi 2.sezonda rebekkah diziden ayrılıyor.çok sevdiğim karakterdi mr.robotu izle yüksek ihtimal beğenirsin. ha birde şuan trtde yayınlanan yunus emreye bakıyorum. bende normalde trt dizisi izlemezdimde tekden yapım iyi geldi trtye. my'yede şöyle biraz baştan biraz sondan 10-15 bölüm bakmışlığım var. ama diriliş ve kiralık aşk türk dizileri içinde ilkkez beni bu kadar kendine bağlayan diziler oldu.Lo adını da söyleyeydin eyidi
Bende hiç trt1 dizisi izlemem yani zkfo ve dirilis dışında
Vampir gunluklerini bende bu sezonun yarısında bıraktım
Originalsi 2 bolumde bıraktım 😉
The 100 u 6. Bölümde biraktim 😱
Mr robotu izleyemedim
Kiralık aşk kap ben[emoji173] [emoji7]
Bence dizidede iyi yeni sezonda stili değişebilir, senin için.Dizidede böyle olsun
Vazgectim ben sonraki dizisini de izlerim[emoji173]
adım erkam. the 100 için 2.sezonda süper diyorlar ama ben daha 7deyim.işte ramazanda iftara kadar vakit geçirirken bazen izliyorum. originalsı niye bıraktın ya güzeldir o.gerçi 2.sezonda rebekkah diziden ayrılıyor.çok sevdiğim karakterdi mr.robotu izle yüksek ihtimal beğenirsin. ha birde şuan trtde yayınlanan yunus emreye bakıyorum. bende normalde trt dizisi izlemezdimde tekden yapım iyi geldi trtye. my'yede şöyle biraz baştan biraz sondan 10-15 bölüm bakmışlığım var. ama diriliş ve kiralık aşk türk dizileri içinde ilkkez beni bu kadar kendine bağlayan diziler oldu.
Değişmez bence ama değişirse süper olur[emoji106] [emoji106]Bence dizidede iyi yeni sezonda stili değişebilir, senin için.
O Erkan olmasın bilmemene gerçekten şaşırdım dünyalar tatlısı kız.The 100 u zaten sevdim ben ama indirmek için bir yer bulamadim bende bıraktım
Mr. Robot ta ayni sekilde
Dirilişin dövüş sahneleri çok güzel çok gerçekçi yapıyorlar yabanci dizi kalitesinde bende seviyorum
Kiralık aşkta komedi olduğu icin cok Sevdim yeni sezona kalabilcek tek dizi bu dizi olabilir
Bu arada hosgeldin foruma erkam
Değişmez bence ama değişirse süper olur[emoji106] [emoji106]
Erkam dedi amaO Erkan olmasın bilmemene gerçekten şaşırdım dünyalar tatlısı kız.
Adıda Esra Bilgiç ınstagramda takipçisi tavan yaptı diziyle 60 bin çok yaklaşltı.Erkam dedi ama
Artık biliyorum
Şu anda zaten instagramindayimAdıda Esra Bilgiç ınstagramda takipçisi tavan yaptı diziyle 60 bin çok yaklaşltı.