Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

@Çiğdem- @harzemliişah senin korkundan karnındaki baklavalari eritcek :A :A
Konuda öyle dedi :)

Tekrarlari var aksamlari ara sira izliyorum sarıyor dizinin :)

Ya yok. Seni duyan da beni Bruce Lee gbi baklava manyağı falan sancak. :X Ben gayet sıradan sokakta ilk karşilaştığın erkeğe sık bakayım karnini dediğinde görünen kası kadar kaslıyımdır :Fzaten ben karın kası yapmıyorum boyun kası yapıyorum :D ya da bacak :gangnam::A

Hahahaaa ben bıkmadan dinliyorum çok iyi gerçekten @cookies Halimeye güzel değil diyordu. :F
bir akpli olarak ben bile gıcık oluyordum ya. ne diye bu müziği siyasetinize alet ediyorsunuz.zaten birsürü güzel müziğiniz var. onları çalın. sonuçta mesele atalarımızı bu gençlere anlatmak.ee bu gençlerin içinde akpli var olmayanı var.milleti soğutmamak lazım. :T:

Ya yok. Seni duyan da beni Bruce Lee gbi baklava manyağı falan sancak. :X Ben gayet sıradan sokakta ilk karşilaştığın erkeğe sık bakayım karnini dediğinde görünen kası kadar kaslıyımdır :Fzaten ben karın kası yapmıyorum boyun kası yapıyorum :D ya da bacak :gangnam::A
Bende kas mas yapmıyorum yatıp uyuyup dizi izliyorum arada sırada da ders çalışıyorum iste :F :F :F

@Çiğdem- çık sokağa bakem bi erkeğe sık karnını de kaslarına bak :A

@EFE UYSAL Halimeyi sevdim ben ama dizidekinin o olduğuna hala inanamıyorum 😱

bir akpli olarak ben bile gıcık oluyordum ya. ne diye bu müziği siyasetinize alet ediyorsunuz.zaten birsürü güzel müziğiniz var. onları çalın. sonuçta mesele atalarımızı bu gençlere anlatmak.ee bu gençlerin içinde akpli var olmayanı var.milleti soğutmamak lazım. :T:
Gerçekten çok güzel müzikleri var bunu kullandılar. :(
Bende kas mas yapmıyorum yatıp uyuyup dizi izliyorum arada sırada da ders çalışıyorum iste :F :F :F

Al kanka senin için. :D
esra-bilgic-1.jpg

yapma zaten. nemize gerek ya :T: bizide beğenen böyle beğensin :F

dirilişin ciddi bir müzik koleksiyonu var ve geneli harika cidden. en sevdiklerimden

Yeni müzikleride yapmaya başlamışlar merakla beklyoruz. :D
başlayacaklar tabi moğol kaleografisi için yeni fon müzikleri lazım. bu arada diriliş için yaptığım fan vidyolarınıda paylaşmadan edemeyeceğim.(ilk aylardı.yabancılara tanıtım amaçlı yapmıştım.)
bu da karakterlerin tanıtımı :
(karakterlerin öne çıkarılması çok önemli )
bu diriliş ekibi bana komisyon ödemeli ha.:T: :kiki:gece gündüz uğraşıp yaptım bunları

Anam zorla yaptircak ama yani bana oyle soyledi :F

Gecenlerde @Çiğdem- zayiflama bisikleti almış ama oturduğu gibi kırılmış :A

Bu arada yeni müzikleri bekliyorum :Z
Yeni müzikleride yapmaya başlamışlar merakla beklyoruz. :D
yapma zaten. nemize gerek ya :T: bizide beğenen böyle beğensin :F
ayyy sen bu koca kafalara hiç aldırış etme bisikleti kafalarında kırıcam ben onların 53 kilo dal gibiyim ben :A:A:A

başlayacaklar tabi moğol kaleografisi için yeni fon müzikleri lazım. bu arada diriliş için yaptığım fan vidyolarınıda paylaşmadan edemeyeceğim.(ilk aylardı.yabancılara tanıtım amaçlı yapmıştım.)
bu da karakterlerin tanıtımı :
(karakterlerin öne çıkarılması çok önemli )
bu diriliş ekibi bana komisyon ödemeli ha.:T: :kiki:gece gündüz uğraşıp yaptım bunları
Çok güzel yapmışsın kardeşim. :D
Anam zorla yaptircak ama yani bana oyle soyledi :F

Gecenlerde @Çiğdem- zayiflama bisikleti almış ama oturduğu gibi kırılmış :A

Bu arada yeni müzikleri bekliyorum :Z
Yapıyolar şuanda bekliyoruz yeni sezonu.
ayyy sen bu koca kafalara hiç aldırış etme bisikleti kafalarında kırıcam ben onların 53 kilo dal gibiyim ben :A:A:A
Tm kız kızma seni tahta bacaklı diye tanıdı. :F