Hahahaaa ben bıkmadan dinliyorum çok iyi gerçekten @cookies Halimeye güzel değil diyordu.akparti yüzünden bu müzikten bıktım vlla sabah akşam çalıp duruyorlardı seçim günü
Hahahaaa ben bıkmadan dinliyorum çok iyi gerçekten @cookies Halimeye güzel değil diyordu.akparti yüzünden bu müzikten bıktım vlla sabah akşam çalıp duruyorlardı seçim günü
@Çiğdem- @harzemliişah senin korkundan karnındaki baklavalari eritcek
Konuda öyle dedi
Tekrarlari var aksamlari ara sira izliyorum sarıyor dizinin
bir akpli olarak ben bile gıcık oluyordum ya. ne diye bu müziği siyasetinize alet ediyorsunuz.zaten birsürü güzel müziğiniz var. onları çalın. sonuçta mesele atalarımızı bu gençlere anlatmak.ee bu gençlerin içinde akpli var olmayanı var.milleti soğutmamak lazım.Hahahaaa ben bıkmadan dinliyorum çok iyi gerçekten @cookies Halimeye güzel değil diyordu.
Bende kas mas yapmıyorum yatıp uyuyup dizi izliyorum arada sırada da ders çalışıyorum isteYa yok. Seni duyan da beni Bruce Lee gbi baklava manyağı falan sancak. Ben gayet sıradan sokakta ilk karşilaştığın erkeğe sık bakayım karnini dediğinde görünen kası kadar kaslıyımdır zaten ben karın kası yapmıyorum boyun kası yapıyorum ya da bacak
Gerçekten çok güzel müzikleri var bunu kullandılar.Ya yok. Seni duyan da beni Bruce Lee gbi baklava manyağı falan sancak. Ben gayet sıradan sokakta ilk karşilaştığın erkeğe sık bakayım karnini dediğinde görünen kası kadar kaslıyımdır zaten ben karın kası yapmıyorum boyun kası yapıyorum ya da bacak
bir akpli olarak ben bile gıcık oluyordum ya. ne diye bu müziği siyasetinize alet ediyorsunuz.zaten birsürü güzel müziğiniz var. onları çalın. sonuçta mesele atalarımızı bu gençlere anlatmak.ee bu gençlerin içinde akpli var olmayanı var.milleti soğutmamak lazım.
Al kanka senin için.Bende kas mas yapmıyorum yatıp uyuyup dizi izliyorum arada sırada da ders çalışıyorum iste
@Çiğdem- çık sokağa bakem bi erkeğe sık karnını de kaslarına bak
@EFE UYSAL Halimeyi sevdim ben ama dizidekinin o olduğuna hala inanamıyorum 😱
yapma zaten. nemize gerek ya bizide beğenen böyle beğensinBende kas mas yapmıyorum yatıp uyuyup dizi izliyorum arada sırada da ders çalışıyorum iste
@Çiğdem- çık sokağa bakem bi erkeğe sık karnını de kaslarına bak
@EFE UYSAL Halimeyi sevdim ben ama dizidekinin o olduğuna hala inanamıyorum 😱
@Çiğdem- o kadar kilolu ki evden dışarı çıkamıyor.yapma zaten. nemize gerek ya bizide beğenen böyle beğensin
Yeni müzikleride yapmaya başlamışlar merakla beklyoruz.dirilişin ciddi bir müzik koleksiyonu var ve geneli harika cidden. en sevdiklerimden
başlayacaklar tabi moğol kaleografisi için yeni fon müzikleri lazım. bu arada diriliş için yaptığım fan vidyolarınıda paylaşmadan edemeyeceğim.(ilk aylardı.yabancılara tanıtım amaçlı yapmıştım.)Yeni müzikleride yapmaya başlamışlar merakla beklyoruz.
Anam zorla yaptircak ama yani bana oyle soyledi
Gecenlerde @Çiğdem- zayiflama bisikleti almış ama oturduğu gibi kırılmış
Bu arada yeni müzikleri bekliyorum
Yeni müzikleride yapmaya başlamışlar merakla beklyoruz.
ayyy sen bu koca kafalara hiç aldırış etme bisikleti kafalarında kırıcam ben onların 53 kilo dal gibiyim benyapma zaten. nemize gerek ya bizide beğenen böyle beğensin
Çok güzel yapmışsın kardeşim.başlayacaklar tabi moğol kaleografisi için yeni fon müzikleri lazım. bu arada diriliş için yaptığım fan vidyolarınıda paylaşmadan edemeyeceğim.(ilk aylardı.yabancılara tanıtım amaçlı yapmıştım.)bu da karakterlerin tanıtımı :(karakterlerin öne çıkarılması çok önemli )
bu diriliş ekibi bana komisyon ödemeli ha. gece gündüz uğraşıp yaptım bunları
Yapıyolar şuanda bekliyoruz yeni sezonu.Anam zorla yaptircak ama yani bana oyle soyledi
Gecenlerde @Çiğdem- zayiflama bisikleti almış ama oturduğu gibi kırılmış
Bu arada yeni müzikleri bekliyorum
Tm kız kızma seni tahta bacaklı diye tanıdı.ayyy sen bu koca kafalara hiç aldırış etme bisikleti kafalarında kırıcam ben onların 53 kilo dal gibiyim ben
Aynen çok güzel yapmış @harzemliişah [emoji122] [emoji122] [emoji122]Çok güzel yapmışsın kardeşim.
Yapıyolar şuanda bekliyoruz yeni sezonu.
Tm kız kızma seni tahta bacaklı diye tanıdı.
Karnında dal gibi miayyy sen bu koca kafalara hiç aldırış etme bisikleti kafalarında kırıcam ben onların 53 kilo dal gibiyim ben
Hahahaaa diziye daha parlaklar gelince dalacak televizyona Çiko.
Diziye oyuncular da mı katiliyormusHahahaaa diziye daha parlaklar gelince dalacak televizyona Çiko.
Evet en az 10 yeni oyuncu katılacak haberin yok mu.Diziye oyuncular da mı katiliyormus
Nerden haberim olsunEvet en az 10 yeni oyuncu katılacak haberin yok mu.
Hayır la Anadoluya yerleşçekler, Mevlana gelebilir diziye, parlaak kızlar gelicektir. Kaleyi patlattılarya. @cookiesNerden haberim olsun
Zaten bir sürü oyuncu vardi bari genç güzel kızlar eklesinler
Bi de bişey sorcam bunlar kaleye yerlescekler mi
Parlak kız nasıl oluyor baklavali kız hiç sevmemHayır la Anadoluya yerleşçekler, Mevlana gelebilir diziye, parlaak kızlar gelicektir.
Güzel işte çıtır kızlar gelecek Kaleyi patlattılarya, obadalar Moğollarla savaşacaklar.Parlak kız nasıl oluyor baklavali kız hiç sevmem
Aa şimdi nerde bunlar 😱