Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

bu hafta evde değildim pek bakamadım neler oldu Ertuğrul ile abisinin arası nasil

bu hafta evde değildim pek bakamadım neler oldu Ertuğrul ile abisinin arası nasil
Düzeldi, bu hafta Ertuğrul herşeyi yapacak, Süleyman Şah ve bütün akrabalarını Kurdoğlu sürgüne gönderdi ama öldürmeye çalışacak, Ertuğrul Titus ve Petruccio'nun elinden kurtuldu, Cladius'un yardımıyla, Selcan çok değişti. :))

Uzun zamandır izleyemiyordum ama şu kurdoğlunun esir alındığı sahneyi izledim çok şey kaçırmışım :) artık izlemek farz oldu.

son 3 bölümdür çok iyi tempo yakaladık geçen hafta ilk 10 reytingimizide almıştık:Z:Z:Z

ayy ama kurtoğlu ölmezse eğer diziyi batırırlar ölmezde sonra kurtulur tekrar ertuğrulara bela açar dizi başa döner kesinlikle artık ölmesi lazım yoksa diziyi batırırlar 🙂🙂🙂
Zaten ölecek Süleyman Şah öldürecek, bu hafta çok heyecanlı bir bölüm olacak.:) :Z

Heyecan olsun diye göstermiyorlar, ölmesse yap 2 fragmanda gösterir heralde İsadora bence ölmedi o Ömerdi bence, sence Öldü mü? :D :F
o bence öldü ama ben kurtoğlu kurtulur diye korkuyorum ayoll sonra yine kaçar ve ertuğrullra bela olmya baslar dizi başa döner ondan korkuyorum ben şuan :F:F:F

1 ay varmış daha 4 bölüm oynar sanırım iyi hemen bitmemiş olur:Z

bencede gebersin artık yaşına başına bakmadan ertuğrulla dövüşüyor çok komikti:F:F:F
Aynen, ölsün artık dediğin gibi Taht Ertuğrul'un olacak, ben gerçekten şeyi merak ediyorum dizide yaşadıklarını gerçek hayatta yaşıyorlarmı, namaz kılıyorlarmı.:D

Aynen, ölsün artık dediğin gibi Taht Ertuğrul'un olacak, ben gerçekten şeyi merak ediyorum dizide yaşadıklarını gerçek hayatta yaşıyorlarmı, namaz kılıyorlarmı.:D
hiçç sanmıyorum cnm nedense butür rollerde olanlar gerçek hayatta içki falan otür şeyler çok oluyor kurtlar vadisinden ömer baba sonra stv dizisinden beşinci boyuttan o yaşlı adam sonra deli yürekten kuşçu ve bunu çoğaltabiliriz gerçek hayatta çok farklı kişilikte oluyorlar:F:F