Atabey ertugrulun kardesimiydi loAtabey öldü 😱
Aynen bende öyle tahmin ediyorum, haftaya daha da bir güzel olacak, şu reklamları biraz daha arttırsalar reytingler daha da artacak, namaz kıldıklarını da gördük sonunda.Dizi iki bölümdür kendini epey geliştirdi.Hikaye hızlı ilerliyor ve sıkmıyor.Senaryo oturdu artık sezon finaline kadar güzel bölümler izleyecez İnşallah.Sezon finalinde Süleyman Şah ölür bence
Onun dışında kardeşlik tarih iman gücü gibi değerleri ortaya çıkaran dizi ekibine çok teşekkürler.Bize tarihi olduğu gibi yansıttıkları için.
Reklamların artmasına gerek yok bırak ne güzel reklamsız izliyoruz mis gibi.Şunuda söylileyiym bu dizi başka kanalda olsaydı her hafta 10 reytingi çok rahat geçerdi.Aynen bende öyle tahmin ediyorum, haftaya daha da bir güzel olacak, şu reklamları biraz daha arttırsalar reytingler daha da artacak, namaz kıldıklarını da gördük sonunda.
Aynen çok rahat 10'u geçerdi, reklamsız gitmesini bende seviyorum, keşke ölmeseydi Atabey'i öldürme sahnesi beğenmedim, enazından Titus'u yaralasaydı, sarayda hiç muhafız yokmu, nasıl içeri girdiğini gösterselerdi daha iyi olacaktı, aksiyon sahneleri de bir başka güzel.Reklamların artmasına gerek yok bırak ne güzel reklamsız izliyoruz mis gibi.Şunuda söylileyiym bu dizi başka kanalda olsaydı her hafta 10 reytingi çok rahat geçerdi.
Atabey ölmeseydi keşke
Yine süper bir bölüm bizleri bekliyor, Kurtoğlunun artık hain olduğu ortaya çıksın, ama rolünü çok süper yapıyor.