Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

uzun bir aradan sonra bu ertuğrula baktım süperdi bayıldım
hele final sahnesi süperdi selcen ilk bölümlerde hırslı bir kadındı
intikam istiyordu ama doğru bulması çok iyiydi yalnız kaldı bakalım
gündoğdu onu affedecekmi

Bolum bombaydi kaleyi çok iyi bir şekilde fethettiler hayran kaldım :)

Ne güzel dikti Ertuğrul bayrağı kaleye :)
Bu arada @EFE UYSAL Bu Ertuğrulun babasi çok rahat lo her şeyi Ertuğrul yapıyor sonra baba gelip kaleyi alıyor 😱
[HASHTAG]#ertugrulisyanet[/HASHTAG] :)

Bolum bombaydi kaleyi çok iyi bir şekilde fethettiler hayran kaldım :)

Ne güzel dikti Ertuğrul bayrağı kaleye :)
Bu arada @EFE UYSAL Bu Ertuğrulun babasi çok rahat lo her şeyi Ertuğrul yapıyor sonra baba gelip kaleyi alıyor 😱
[HASHTAG]#ertugrulisyanet[/HASHTAG] :)
Aynen öyle normal karşılamak lazım, süper bölümdü gerçekten hayran kaldım, sonuçta babası. :) ‪#ertugrulisyanet

Son düzenleme:
Aynen öyle normal karşılamak lazım, süper bölümdü gerçekten hayran kaldım, sonuçta babası. :) ‪#ertgrulisyanet

Ama Ertuğrulun tebrik edilmesi lazim ya :(
Baba ne zaman ölcek te her sey Ertuğrula kalacak :)
Kalenin altindaki magaralarda eyiymis yani 40 dkde anca girişi buldular öldüm heyecandan .ss

[HASHTAG]#ertgrulisyanet[/HASHTAG]

Ama Ertuğrulun tebrik edilmesi lazim ya :(
Baba ne zaman ölcek te her sey Ertuğrula kalacak :)
Kalenin altindaki magaralarda eyiymis yani 40 dkde anca girişi buldular öldüm heyecandan .ss

[HASHTAG]#ertgrulisyanet[/HASHTAG]
‪#ertugrulisyanet Aynen haftaya tebrik eder heralde, 2. sezon ortalarında ya da 2. sezon finalinde ölür diye tahmin ediyorum, aynen çok zor buldular heyecan için. :)

‪#ertugrulisyanet Aynen haftaya tebrik eder heralde, 2. sezon ortalarında ya da 2. sezon finalinde ölür diye tahmin ediyorum, aynen çok zor buldular heyecan için. :)
İnşallah eder yani ne emeklerle aldı Ertuğrul orayi :)
Bişi sorcam (diziyi sürekli izleyemedigim için bilemiyorum yazın izliycem ) bu kale şimdi ne kalesiydi :)

İnşallah eder yani ne emeklerle aldı Ertuğrul orayi :)
Bişi sorcam (diziyi sürekli izleyemedigim için bilemiyorum yazın izliycem ) bu kale şimdi ne kalesiydi :)
Bu kale Tapınakçıların kalesi yani Haçlıların Titus'da Tapınakçıların başı oldu, Titus ve Ertuğrul birbirlerine çok düşman ama Titus kaçtı, inşallah tebrik edecek. :) ‪#ertugrulisyanet

Bu kale Tapınakçıların kalesi yani Haçlıların Titus'da Tapınakçıların başı oldu, Titus ve Ertuğrul birbirlerine çok düşman ama Titus kaçtı, inşallah tebrik edecek. :) ‪#ertugrulisyanet

Vavv iyiki almışlar kaleyi o zaman baya karışmış ortalik 😱 😱
Saol söylediğin için 😉
Bu arada o kaledeki prens yani kucuk çocuk Ertuğrulun sevdiceğinin kardesiydi dimi :)

‪#ertugrulisyanet

Vavv iyiki almışlar kaleyi o zaman baya karışmış ortalik 😱 😱
Saol söylediğin için 😉
Bu arada o kaledeki prens yani kucuk çocuk Ertuğrulun sevdiceğinin kardesiydi dimi :)

‪#ertugrulisyanet
Aynen öyle, bişey değil, evet Halime Sultan'ın kardeşi, izlemediğin bölümleri bence izle çok süper dizi gerçekten, diğer bölümlerdende büyük zevk alıcaksındır, prens diğil o şehzade. :) ‪#ertugrulisyanet

Aynen öyle, bişey değil, evet Halime Sultan'ın kardeşi, izlemediğin bölümleri bence izle çok süper dizi gerçekten, diğer bölümlerdende büyük zevk alıcaksındır, prens diğil o şehzade. :) ‪#ertugrulisyanet

Yarından itibaren izleyeceğim :)
2. Bolumdeyim hala :(
Teşekkürler söylediğin için hadi iyi geceler yarın kursum var [emoji112] [emoji112] [emoji42] [emoji42]