Yok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.Simondan daha kötüde dersin senEski tadı alamıyorum diyorsun ama Vasilyus geldi aksiyon tavan
![]()
Yok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.Simondan daha kötüde dersin senEski tadı alamıyorum diyorsun ama Vasilyus geldi aksiyon tavan
![]()
Daha yeni başladık biraz zaman lazım sonradan açılacak final sezonuna yakışır aksiyonlar göreceğizYok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.![]()
Yok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.![]()
Yüksek reytinglere rağmen bizde bölümü eleştiriyorduk ayoll ama son 2 bölümüdr vasilyus ile birlikte 2.sezon tadı alıyoruz 2.sezon ayarında son 2 bölümDaha yeni başladık biraz zaman lazım sonradan açılacak final sezonuna yakışır aksiyonlar göreceğiz![]()
![]()
Sen bizi kandirmasina birsey demiyo musun 😱Yüksek reytinglere rağmen bizde bölümü eleştiriyorduk ayoll ama son 2 bölümüdr vasilyus ile birlikte 2.sezon tadı alıyoruz 2.sezon ayarında son 2 bölüm![]()
![]()
![]()
ayoll ben buna bosunamı kurdoğlu diyorum bliyordum vasilyusu izlediğini gizli hayranı demiştim @Billy KaneSen bizi kandirmasina birsey demiyo musun 😱
Biliyorduk tabi ama herkesi inandirdi tebrik edelimayoll ben buna bosunamı kurdoğlu diyorum bliyordum vasilyusu izlediğini gizli hayranı demiştim @Billy Kane![]()
![]()
![]()
Bu dedemizde var verelim
18 reytingleride görücez gibi hissediyorum bu hafta en yüksek 17 galiba
17.50 almıştık en yüksek18 reytingleride görücez gibi hissediyorum bu hafta en yüksek 17 galiba![]()
Turgut Alpin en kötü fotolarından birini koymuşkız bu hesap beni takibe almış korktum tipe bak .ss neyse arap diriliş izleyicilerine diziyi kötüleyim de bıraksınlar izlemeyi@Çiğdem- @EFE UYSAL @mrt-06 @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53676
Portakaldamı Dirilişe sarmışkız bu hesap beni takibe almış korktum tipe bak .ss neyse arap diriliş izleyicilerine diziyi kötüleyim de bıraksınlar izlemeyi@Çiğdem- @EFE UYSAL @mrt-06 @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53676
hesabını çiğdem ele geçirmiştir
Gerçekten izliyorsa doğru yolu bulmuş demektirhesabını çiğdem ele geçirmiştir![]()