hhahah aa yok çocukluğumda en çok onun kasetleri vardı bizim evdeKadın bile tek bizim diziyi izliyormuş ne kadar izlendiğinin ispatlarından Oda izlesin iyi olur zaten kanı ısınıyordu Sen yine ama düşmanı olursan Muazzez sultanın.s
hhahah aa yok çocukluğumda en çok onun kasetleri vardı bizim evdeKadın bile tek bizim diziyi izliyormuş ne kadar izlendiğinin ispatlarından Oda izlesin iyi olur zaten kanı ısınıyordu Sen yine ama düşmanı olursan Muazzez sultanın.s
Benim babam hala dinler sultanı pop müzik geldikten sonra biraz geriye atıldı.hhahah aa yok çocukluğumda en çok onun kasetleri vardı bizim evde
Engin reishhahah aa yok çocukluğumda en çok onun kasetleri vardı bizim evde
gülüş yakısıyor vasilyusa
Karizması Noyanla yarışırgülüş yakısıyor vasilyusa
Değişik bişey yok uzatmışlar sadece.
Kesin yok hep muhaliflik eski Bilyyi istiyorumDeğişik bişey yok uzatmışlar sadece.
Pardon 2. dakikadan itibaren varmış atlaya atla dinlemiştim.Kesin yok hep muhaliflik eski Bilyyi istiyorum
Vay be atlaya atla dinliyorsun he jeneriğimizede saygısı yok.ss @Çiğdem-Pardon 2. dakikadan itibaren varmış atlaya atla dinlemiştim.
Şu sezon bitsede kurtulsak.Vay be atlaya atla dinliyorsun he jeneriğimizede saygısı yok.ss @Çiğdem-
İzlesende bizde sefa sürsekŞu sezon bitsede kurtulsak.
Şaka la sizi trolledim izliyom zaten.İzlesende bizde sefa sürsek
İnanmam son bölümde noldu sonundaŞaka la sizi trolledim izliyom zaten.
Bizanslılarla şimdilik dostlar. Ama eski tadı almıyorum hala ve son sahneler hiç heyecanlı bitmiyor.İnanmam son bölümde noldu sonunda
Ertuğrulun esir sahnesi son sahne olsaydı heyecanın tavan yapardı Fragmanı izlediysen Vasilyus Tekfuru öldürtüyorBizanslılarla şimdilik dostlar. Ama eski tadı almıyorum hala ve son sahneler hiç heyecanlı bitmiyor.
İzledim o yüzden şimdilik dostlar dedim ya o yaşlı moruk ölünce Vasilyus tekrar düşmanlık yapacak.Ertuğrulun esir sahnesi son sahne olsaydı heyecanın tavan yapardı Fragmanı izlediysen Vasilyus Tekfuru öldürtüyor
Fragmanda savaşın fitili ateşleniyor zaten Cidden Vasilyusu beğenmedin mi? @Çiğdem-İzledim o yüzden şimdilik dostlar dedim ya o yaşlı moruk ölünce Vasilyus tekrar düşmanlık yapacak.
Simondan daha kötüde dersin sen Eski tadı alamıyorum diyorsun ama Vasilyus geldi aksiyon tavanİdare eder.