Yok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.Simondan daha kötüde dersin sen Eski tadı alamıyorum diyorsun ama Vasilyus geldi aksiyon tavan
Yok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.Simondan daha kötüde dersin sen Eski tadı alamıyorum diyorsun ama Vasilyus geldi aksiyon tavan
Daha yeni başladık biraz zaman lazım sonradan açılacak final sezonuna yakışır aksiyonlar göreceğizYok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.
Yok Simon hiç aksiyon katmamıştı ama bunun kattığı aksiyonda beni tatmin etmiyor.
Yüksek reytinglere rağmen bizde bölümü eleştiriyorduk ayoll ama son 2 bölümüdr vasilyus ile birlikte 2.sezon tadı alıyoruz 2.sezon ayarında son 2 bölümDaha yeni başladık biraz zaman lazım sonradan açılacak final sezonuna yakışır aksiyonlar göreceğiz
Sen bizi kandirmasina birsey demiyo musun 😱Yüksek reytinglere rağmen bizde bölümü eleştiriyorduk ayoll ama son 2 bölümüdr vasilyus ile birlikte 2.sezon tadı alıyoruz 2.sezon ayarında son 2 bölüm
ayoll ben buna bosunamı kurdoğlu diyorum bliyordum vasilyusu izlediğini gizli hayranı demiştim @Billy KaneSen bizi kandirmasina birsey demiyo musun 😱
Biliyorduk tabi ama herkesi inandirdi tebrik edelim @Billy Kaneayoll ben buna bosunamı kurdoğlu diyorum bliyordum vasilyusu izlediğini gizli hayranı demiştim @Billy Kane
Bu dedemizde var verelimhhhha tüfek ne alaka ayoll @xemrexxx bir kılıç versin şu aadaama onun ışın kılıçları vardı
18 reytingleride görücez gibi hissediyorum bu hafta en yüksek 17 galiba
17.50 almıştık en yüksek Yarın müthiş bölüm olacak Vasilyus şovda izleyeceğiz Abdülhamid fragmanıda yayınlanacak daha ne olsun18 reytingleride görücez gibi hissediyorum bu hafta en yüksek 17 galiba
Turgut Alpin en kötü fotolarından birini koymuş Sakın kötüleme diziyi yoksa fanları salarım üstünekız bu hesap beni takibe almış korktum tipe bak .ss neyse arap diriliş izleyicilerine diziyi kötüleyim de bıraksınlar izlemeyi @Çiğdem- @EFE UYSAL @mrt-06 @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53676
Portakaldamı Dirilişe sarmışkız bu hesap beni takibe almış korktum tipe bak .ss neyse arap diriliş izleyicilerine diziyi kötüleyim de bıraksınlar izlemeyi @Çiğdem- @EFE UYSAL @mrt-06 @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53676
hesabını çiğdem ele geçirmiştir
Gerçekten izliyorsa doğru yolu bulmuş demektirhesabını çiğdem ele geçirmiştir