DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,121
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Burnumu mandalla kapatarak içeceğim kayınbabamla anlaştık biz mandala izin çıktıTuzlu kahveden kaçamassın
Üzmeyin böyle kayınbabalarıBurnumu mandalla kapatarak içeceğim kayınbabamla anlaştık biz mandala izin çıktı
Ne sapığı ulan benim başım bağlıAllah sahibine bağışlasın
Burnumu mandalla kapatarak içeceğim kayınbabamla anlaştık biz mandala izin çıktı
Ya abla inanma kim verir buna kızınıooo ne güzell kız arkadaşın mı var çok sevindim ablam
müstakbel eşin üzülür ama içmen lazım kahveyi
başlasa artık no 3 bilmem kaç komik bir dizi çarşamba gününde at koşturuyor ertuğrulum gelsede 3 kat reyting farkı atsa rezil olsalar3. sezon okuma provaları
Ekli dosyayı görüntüle 51809
@EFE UYSAL @Çiğdem- @HarzeM @vadikızı @Doğu @Maskeli Fedai @Mehmet_Cvkn
Ya abla inanma kim verir buna kızını
Onlar vermese bile ben halıya sarıp kaçırırımYa abla inanma kim verir buna kızını
ay ben şok dün belgesel izlerken tapınakçıların devamı olan örgütün 1244 te yok edildiğini öğrendim yani ertuğrul zamanında tapınakçıların t si yokmuş ayol hadi @destere nin bir yerinden uydurup klasik battal gazi filmlerindeki gibi kötü pis avrupa diye tapınakçıları diziye aldınız bari o devirde yaşayan bir düşman alaydınız adamların ruhu mu savaştı şimdi 1.sezon @eskici@Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @MayısKralı
efe kulumuz gibi diziden mi tarih öğreneyimay sen belgesel izlermiydin ya
haha evet tapınakçılar konusu tamamen hayal ürünüydü ertuğrul tarihte tapınak.ılarla karşılaşmamıştır böyle çokta hayal ürünü var ben rahatsız olmuyorum vllaay ben şok dün belgesel izlerken tapınakçıların devamı olan örgütün 1244 te yok edildiğini öğrendim yani ertuğrul zamanında tapınakçıların t si yokmuş ayol hadi @destere nin bir yerinden uydurup klasik battal gazi filmlerindeki gibi kötü pis avrupa diye tapınakçıları diziye aldınız bari o devirde yaşayan bir düşman alaydınız adamların ruhu mu savaştı şimdi 1.sezon @eskici@Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @MayısKralı
O sinsi gülücügü neden benim ismimden sonra attinay ben şok dün belgesel izlerken tapınakçıların devamı olan örgütün 1244 te yok edildiğini öğrendim yani ertuğrul zamanında tapınakçıların t si yokmuş ayol hadi @destere nin bir yerinden uydurup klasik battal gazi filmlerindeki gibi kötü pis avrupa diye tapınakçıları diziye aldınız bari o devirde yaşayan bir düşman alaydınız adamların ruhu mu savaştı şimdi 1.sezon @eskici@Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @MayısKralı
seni pek bir diriliş sevdalısı gördük ondanO sinsi gülücügü neden benim ismimden sonra attin
kız karşılaşmayı geç o devirde tapınakçılar yokmuş bilehaha evet tapınakçılar konusu tamamen hayal ürünüydü ertuğrul tarihte tapınak.ılarla karşılaşmamıştır böyle çokta hayal ürünü var ben rahatsız olmuyorum vlla
Yine sacmalaya basladinseni pek bir diriliş sevdalısı gördük ondanlakin unutma ölmene de dirilmene de biz safiye sultan olarak karar veririz
kız karşılaşmayı geç o devirde tapınakçılar yokmuş bile
yorgunum zaten şu racap videolarını özelden atıp yatacam oyüzden seninle uğraşamam şuan
Sac malanmaz zaten taranir bir türlü ögretemedik sunu sana
yorgunum zaten şu racap videolarını özelden atıp yatacam oyüzden seninle uğraşamam şuan
bu espriye bayıldım kolonya plizzz neyse ben narcos izlemeye gidiyom çüzSac malanmaz zaten taranir bir türlü ögretemedik sunu sana
Adamlar daha okuma provası yapıyor. Bu gidişle ekim sonuna yayın başlar3. sezon okuma provaları
Ekli dosyayı görüntüle 51809
@EFE UYSAL @Çiğdem- @HarzeM @vadikızı @Doğu @Maskeli Fedai @Mehmet_Cvkn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?