Müthiş haber @Maskeli Fedai trollünü de diziye çaycı olarak alır
Müthiş haber @Maskeli Fedai trollünü de diziye çaycı olarak alır
Haha alemsin bu arada twitterdanda Dirilişi takip ediyor Düşman çatlatıcaz gibiMüthiş haber @Maskeli Fedai trollünü de diziye çaycı olarak alır
Diziye girince izle bak nasıl oynıcak düşman çatlatıcakDizinin olan kalitesi de düsecek
Dizinin adamlık oranı yükselecekHaha alemsin bu arada twitterdanda Dirilişi takip ediyor Düşman çatlatıcaz gibi
eğer noyan gerçekten öldüyse ve üstüne bu herifi getriceklerse diziyi anında bırakıyoruz @Billy Kane
Gidin izleyenler var sonuçta biz yalnız bırakmayız son sezondan mahrum kalıneğer noyan gerçekten öldüyse ve üstüne bu herifi getriceklerse diziyi anında bırakıyoruz @Billy Kane
bu herif gelirse sadece giden biz olmayız bence reytingin yarısı gider 13 alıyorsa 6 almaya başlarGidin izleyenler var sonuçta biz yalnız bırakmayız son sezondan mahrum kalın
Cidden sesli güldüm Survivoru izleyenlerin çoğu Semih için izlyiordu zaten En renkli ve en çok konuşulan issimdi ve reytingide var diziye getirecek Adamı tanımadan hemen önyargılı davranıyonuz gerçekte çok samimi ve sempatik birisibu herif gelirse sadece giden biz olmayız bence reytingin yarısı gider 13 alıyorsa 6 almaya başlar
ayy her yıl aynı şey survivordakiler ertuğrula kendini kakalamaya çalısıyor biz bunun aynısını geçen yıl hakanda yaşamadıkmı ayoll oda beğenmiş falan aynı sohbetleri yaptık @Billy Kane yine birşey çıkmıcak kendilerini yamamaya çalısıyorlar ama bizim setimize giremezlerCidden sesli güldüm Survivoru izleyenlerin çoğu Semih için izlyiordu zaten En renkli ve en çok konuşulan issimdi ve reytingide var diziye getirecek Adamı tanımadan hemen önyargılı davranıyonuz gerçekte çok samimi ve sempatik birisi
Ama Hakan Diriliş hesaplarını takip etmemişti ve dirilişte oynıcam dememişti sadece söylentiydiayy her yıl aynı şey survivordakiler ertuğrula kendini kakalamaya çalısıyor biz bunun aynısını geçen yıl hakanda yaşamadıkmı ayoll oda beğenmiş falan aynı sohbetleri yaptık @Billy Kane yine birşey çıkmıcak kendilerini yamamaya çalısıyorlar ama bizim setimize giremezler
semih nerede dedi ertuğrulda oynayacam diye hem boşun rüya görmesin benceAma Hakan Diriliş hesaplarını takip etmemişti ve dirilişte oynıcam dememişti sadece söylentiydi
Kız bırak sevinsin adam nasılsa yeni sezonda görecek gerçekleri.ayy her yıl aynı şey survivordakiler ertuğrula kendini kakalamaya çalısıyor biz bunun aynısını geçen yıl hakanda yaşamadıkmı ayoll oda beğenmiş falan aynı sohbetleri yaptık @Billy Kane yine birşey çıkmıcak kendilerini yamamaya çalısıyorlar ama bizim setimize giremezler
Oda demedi ama takip etti hesapları ve oyuncuları birde sakallarını herkes kes diyor adam uzattı kesmedisemih nerede dedi ertuğrulda oynayacam diye hem boşun rüya görmesin bence
Kız bırak sevinsin adam nasılsa yeni sezonda görecek gerçekleri.
bakın koca vadi yusuf yüzünden çalkalandı ben bile 1 adam yüzünden 13 yıllık dizimi bıraktım bu semihte ertuğrulu böler zaten final sezonu akıllı olsunlarOda demedi ama takip etti hesapları ve oyuncuları birde sakallarını herkes kes diyor adam uzattı kesmedi
Ya sana kaç kere dicez Survivor hayatıyla gerçek hayat farklı diye adamı tanımadan etmeden böler möler diyonuz çok pişman olcaksınız.bakın koca vadi yusuf yüzünden çalkalandı ben bile 1 adam yüzünden 13 yıllık dizimi bıraktım bu semihte ertuğrulu böler zaten final sezonu akıllı olsunlar
Sinirlendirdin adamı çiko. @Çiğdem-
hahaha şeyde hakkını verdik işte o bana çok benzerde övdüm hattaYa sana kaç kere dicez Survivor hayatıyla gerçek hayat farklı diye adamı tanımadan etmeden böler möler diyonuz çok pişman olcaksınız.
Sempatik değilmiydi adam samimi komik şov adamıhahaha şeyde hakkını verdik işte o bana çok benzerde övdüm hatta
orada sempatik çıkmış nasıl olduysaSempatik değilmiydi adam samimi komik şov adamı