Yok diyosun çiğdemle konuşmaya devam ediyorsun
Haha aynen ölüm sahnesi böyle olamazdı çok basit hiç yakışmadı ölmemeli birde çok iyi dövüşen Noyanın dövüş sahnesini en az 4 dk yapmalılardı 2.5 3 dk nedir.ssayy bunu diyordum bende ertuğrul gazi nickli birisi ölmücek diye tutturmuş gidiyor
Semih düşmanlarıyla konuşmuyoruz kararımız öyleYok diyosun çiğdemle konuşmaya devam ediyorsun
Haha aynen ölüm sahnesi böyle olamazdı çok basit hiç yakışmadı ölmemeli birde çok iyi dövüşen Noyanın dövüş sahnesini en az 4 dk yapmalılardı 2.5 3 dk nedir.ss
Semih düşmanlarıyla konuşmuyoruz kararımız öyle
Görmüyoruz biz salağız hep eleştiriyorsun iyi tarafını hiç görmüyorsunSemih düşmanımı ben semih düşmanı falan değilim sadece gıcık oluyorum
o kadar yorum bile yapmadım bu hafta survivora tşk ederim efe sağol
ama diriliş ertuğrulun resmi hesabı paylaşmış öldü diye ama bukadar önemli birisi diziden çıkarda hiçmi duyurmazlar twetardan falan en azından çıktığını duyurması lazımdı bence noyanı canlandıran oyuncununHaha aynen ölüm sahnesi böyle olamazdı çok basit hiç yakışmadı ölmemeli birde çok iyi dövüşen Noyanın dövüş sahnesini en az 4 dk yapmalılardı 2.5 3 dk nedir.ss
Semih düşmanlarıyla konuşmuyoruz kararımız öyle
Görmüyoruz biz salağız hep eleştiriyorsun iyi tarafını hiç görmüyorsun)))
Tm tm sustum susalım tartışmayalım.ben gıcık oluyorum adama ama düşman değilim bu haftada hiç yorum yazmadım
yazmıcam efe tamam mı mübarek gün kalbimi kırıyosun
Barış Bağcı ismini bile bilmiyor çarpık.sssama diriliş ertuğrulun resmi hesabı paylaşmış öldü diye ama bukadar önemli birisi diziden çıkarda hiçmi duyurmazlar twetardan falan en azından çıktığını duyurması lazımdı bence noyanı canlandıran oyuncunun
Tm tm sustum susalım tartışmayalım.
Barış Bağcı ismini bile bilmiyor çarpık.sss
oruclu kafa aklıma gelmediTm tm sustum susalım tartışmayalım.
Barış Bağcı ismini bile bilmiyor çarpık.sss
Cidden duyurmadı bende bilmiyorumoruclu kafa aklıma gelmedi
ayy ama her dizide butür oyuncular sosyal medyadan duyuluyor öldüğünü bu adamda ses seda yok henüz
Çok güzel film olacak baya gişe yapacağını düşünüyorum@Çiğdem-, @EFE UYSAL Noyan ölmedi bence. Sinema filminde kullanılmak üzere ileri bir tarihe ertelendi. Zaten sinema filminde savaş falan olacak denildi. Selçuklu'nun çöküşünü de anlatacağını söylemişti Mehmet Bozdağ. Dizide değinmediklerine göre sinemada olacak bu iş sanırım. Alaaddin ölmüş olacak zaten Kösedağ savaşında. Ama Noyan ordunun başında olmak zorunda o savaşı işleyeceklerse. Ölümüne de hiç göstermediklerine göre kesin olmasa bile Noyan %70 ölmedi diyebiliriz.
Bence de dizide bu kadar harika işler yapan ekip sinemada daha yüksek bütçeyle neler yapmıştır tahmin bile edemiyorum. Merakla bekliyorum ben de.Çok güzel film olacak baya gişe yapacağını düşünüyorumSelçukluyu yıkışını izlemek güzel olucakİnş ölmemiştir diyelim
Senaryosunu yazmışlar filminBence de dizide bu kadar harika işler yapan ekip sinemada daha yüksek bütçeyle neler yapmıştır tahmin bile edemiyorum. Merakla bekliyorum ben de.İlk gün sinemada gider izlerim zaten.
Bence de dizide bu kadar harika işler yapan ekip sinemada daha yüksek bütçeyle neler yapmıştır tahmin bile edemiyorum. Merakla bekliyorum ben de.İlk gün sinemada gider izlerim zaten.
ne zaman gösterime giricekti sinema filmiÇok güzel film olacak baya gişe yapacağını düşünüyorumSelçukluyu yıkışını izlemek güzel olucakİnş ölmemiştir diyelim
Film dizinin finalinden sonra olacakne zaman gösterime giricekti sinema filmiacaba noyan sinema filminde ölmediği belli olupta sonrada diziye tekrar dahil olurmu yoksa sinema filmindemi ölür tarihe uygun olarak
ozaman önce dizide hortlaması lazım bence dizide olmucaksa filmde olması çokta ilgimi çekmiyor benimFilm dizinin finalinden sonra olacakYani yazdığın ilk ihtimalin olma ihtimali yok
Hadi ya senaryosu bittiyse baya iyi o zaman.Senaryosunu yazmışlar filminHazırmış.Bende öyle yapacamdünyaca ünlü film olacağını düşünüyorum efektler aksiyon sahneleri kostümler sahneler vs.Çok konuşulacak bence. @Çiğdem- kız sen gider misin ilk günden?
Noyan'ın diziyle işi kalmadı geçelim o işi.ne zaman gösterime giricekti sinema filmiacaba noyan sinema filminde ölmediği belli olupta sonrada diziye tekrar dahil olurmu yoksa sinema filmindemi ölür tarihe uygun olarak
Yine çok beklicez.sss Noyanın yokluğu çok hissedilecek 3. sezonHadi ya senaryosu bittiyse baya iyi o zaman.Gerçi bu yaz vizyona girmeyecek 2017 yazıydı sanırım. Bize yine bol bol beklemek düşecek.
Noyan'ın diziyle işi kalmadı geçelim o işi.
Yine çok beklicez.sss Noyanın yokluğu çok hissedilecek 3. sezon3 ay yeni sezon bekleyişide olcak.
ayy ozaman filmde mutlaka olsun bari hem tarihe uygun olarak ölmüş olurHadi ya senaryosu bittiyse baya iyi o zaman.Gerçi bu yaz vizyona girmeyecek 2017 yazıydı sanırım. Bize yine bol bol beklemek düşecek.
Noyan'ın diziyle işi kalmadı geçelim o işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?