Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Semih düşmanımı ben semih düşmanı falan değilim sadece gıcık oluyorum
o kadar yorum bile yapmadım bu hafta survivora tşk ederim efe sağol

ama diriliş ertuğrulun resmi hesabı paylaşmış öldü diye ama bukadar önemli birisi diziden çıkarda hiçmi duyurmazlar twetardan falan en azından çıktığını duyurması lazımdı bence noyanı canlandıran oyuncunun

ben gıcık oluyorum adama ama düşman değilim bu haftada hiç yorum yazmadım
yazmıcam efe tamam mı mübarek gün kalbimi kırıyosun
Tm tm sustum susalım tartışmayalım.
Barış Bağcı ismini bile bilmiyor çarpık.sss

oruclu kafa aklıma gelmedi

ayy ama her dizide butür oyuncular sosyal medyadan duyuluyor öldüğünü bu adamda ses seda yok henüz
Cidden duyurmadı bende bilmiyorum
İnş çıkmamıştır.Tuğtekini öldürmezler Noyanın 7 8 darbesiyle Noyanı 4 5 darbeyle öldürürler 😡

@Çiğdem-, @EFE UYSAL Noyan ölmedi bence. Sinema filminde kullanılmak üzere ileri bir tarihe ertelendi. Zaten sinema filminde savaş falan olacak denildi. Selçuklu'nun çöküşünü de anlatacağını söylemişti Mehmet Bozdağ. Dizide değinmediklerine göre sinemada olacak bu iş sanırım. Alaaddin ölmüş olacak zaten Kösedağ savaşında. Ama Noyan ordunun başında olmak zorunda o savaşı işleyeceklerse. Ölümüne de hiç göstermediklerine göre kesin olmasa bile Noyan %70 ölmedi diyebiliriz.

Çok güzel film olacak baya gişe yapacağını düşünüyorum
Selçukluyu yıkışını izlemek güzel olucak
İnş ölmemiştir diyelim

İnş ölmemiştir diyelim
Bence de dizide bu kadar harika işler yapan ekip sinemada daha yüksek bütçeyle neler yapmıştır tahmin bile edemiyorum. Merakla bekliyorum ben de.
İlk gün sinemada gider izlerim zaten.

Bence de dizide bu kadar harika işler yapan ekip sinemada daha yüksek bütçeyle neler yapmıştır tahmin bile edemiyorum. Merakla bekliyorum ben de.
Senaryosunu yazmışlar filmin
Hazırmış.
Bende öyle yapacamdünyaca ünlü film olacağını düşünüyorum efektler aksiyon sahneleri kostümler sahneler vs.Çok konuşulacak bence. @Çiğdem- kız sen gider misin ilk günden?

İnş ölmemiştir diyelim
ne zaman gösterime giricekti sinema filmi
acaba noyan sinema filminde ölmediği belli olupta sonrada diziye tekrar dahil olurmu yoksa sinema filmindemi ölür tarihe uygun olarak

Hadi ya senaryosu bittiyse baya iyi o zaman.
Gerçi bu yaz vizyona girmeyecek 2017 yazıydı sanırım. Bize yine bol bol beklemek düşecek.

ne zaman gösterime giricekti sinema filmi
acaba noyan sinema filminde ölmediği belli olupta sonrada diziye tekrar dahil olurmu yoksa sinema filmindemi ölür tarihe uygun olarak
Noyan'ın diziyle işi kalmadı geçelim o işi.

Gerçi bu yaz vizyona girmeyecek 2017 yazıydı sanırım. Bize yine bol bol beklemek düşecek.

Yine çok beklicez.sss Noyanın yokluğu çok hissedilecek 3. sezon
3 ay yeni sezon bekleyişide olcak.

Yine çok beklicez.sss Noyanın yokluğu çok hissedilecek 3. sezon
3 ay yeni sezon bekleyişide olcak.

ayy ozaman filmde mutlaka olsun bari hem tarihe uygun olarak ölmüş olur