Olucak zaten diyoruzya anlamıyormusunayy ozaman filmde mutlaka olsun bari hem tarihe uygun olarak ölmüş olur![]()
Bu adam çok güçlüydü be farkı
Olucak zaten diyoruzya anlamıyormusunayy ozaman filmde mutlaka olsun bari hem tarihe uygun olarak ölmüş olur![]()
Hasan Yalnızoğlu ve Uğur Pektaş diziye katılabilir
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @tolgab @DarkLeqenD @-KADİR- @Polat Şaşmaz @ABAY_06 @sürgünüm
![]()
![]()
Hasan yakışır, ötekini sevmedim.Hasan Yalnızoğlu ve Uğur Pektaş diziye katılabilir
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @tolgab @DarkLeqenD @-KADİR- @Polat Şaşmaz @ABAY_06 @sürgünüm
![]()
![]()
Geçen sene çok şampiyon olmasını istemiştim olmadı inş gelir diziyeHasan yakışır, ötekini sevmedim.![]()
bu konudan etiektlerin bana gelmiyor kopyala yapıştır yapıyorsan adres çubuğuna kopyala cnmHasan Yalnızoğlu ve Uğur Pektaş diziye katılabilir
![]()
![]()
Diğerlerine gelmişbu konudan etiektlerin bana gelmiyor kopyala yapıştır yapıyorsan adres çubuğuna kopyala cnm
hasan kesinlikle yeni düşman olur noyanıda anca hasanla yerini doldururlar bu adam camoka rolunu harika oynuyordu şuan cuk oturur vlla harika olur![]()
bana gelmemiş vlla görsem yazarım yada en azından beğenirimDiğerlerine gelmişDiğerine ne diyorsun?
En az 10 oyuncu daha gelecek
Hasana çok sevindim
![]()
Gelebilirbana gelmemiş vlla görsem yazarım yada en azından beğenirim
uğur pektaş ertuğrula gelirmi bunu @pompy söylesin bence o ne derse çıkıyor![]()
cnm hasan gelirse kesinlikle yeni düşmanımız demektir ama uğur pektaş turgut bamsı gibi alp olur bence yaaa zaten ertuğrulun ekibine yeni alplar katılması gerekiyor 1 avuc insan gittiler ertuğrullara katılır bence uğurGelebilirDaha net değil ilerleyen günlerde belli olacaktır
Yine itinayla seçilcek oyuncular
![]()
OMG Hasan gelirse süper olurHasan Yalnızoğlu ve Uğur Pektaş diziye katılabilir
![]()
![]()
adamların tonca parası var ayoll şöyle üstü kapalı bir bebek arabası alamamıslarmı burda herkesin var şemşiye tutuyorlar bebeğeEngin reyis çocuğunu gezdiriyor![]()
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @tolgab @MEnes @DarkLeqenD @-KADİR- @ABAY_06 @Polat Şaşmaz
Ne biliyim tarz olsun diye heralde böyle Enginin saçlarda baya şekil gözlerden kaçmıyoradamların tonca parası var ayoll şöyle üstü kapalı bir bebek arabası alamamıslarmı burda herkesin var şemşiye tutuyorlar bebeğe![]()
![]()
![]()
gençken çok yakısıklıydı zaten olgunlasıncada karizmatik bir erkek olmuşNe biliyim tarz olsun diye heralde böyle Enginin saçlarda baya şekil gözlerden kaçmıyor![]()
![]()
Aynen Recep İvedik Şahan Gökbakargençken çok yakısıklıydı zaten olgunlasıncada karizmatik bir erkek olmuş
yanındakı kim acaba şahana benziyor![]()
ahhh şimdiden özledim ertuğrulumu