Şimdi korkuyorlar büyük tepki gelcek diye ondan ceza vermiyorlarHayırlısı cnm ya![]()
Ayy ne geveze çıktın sen başka Zaman yazmaz diriliş konusunda bırakmıyor gideyim sus azŞimdi korkuyorlar büyük tepki gelcek diye ondan ceza vermiyorlar![]()
çok karizmatik bir adam maşaşşllah
100 binde alıyor artıkçok karizmatik bir adam maşaşşllah![]()
ayy bu youtubede noyanın ölmediğini kesin konusanlar var ne diyorsun100 binde alıyor artık![]()
Adamın diziyle hayranı tavan yaptı
![]()
Yeni oyuncuları bekliyoruz artık
![]()
![]()
Olabilirde saçma olur Noyan bizansın topraklarında savaşmadıkiayy bu youtubede noyanın ölmediğini kesin konusanlar var ne diyorsun![]()
bilmiyorumki cnm o söyler@EFE UYSAL bizim aramız kötümü efe
@Çiğdem- kız sen yine neye güldün @EFE UYSAL bir değişiklik var bana
karşı bu konularda hep beni etiketlerdi![]()
bilmiyorumki cnm o söyler![]()
ona bakarsan hülagu han öldürüyor noyanı cnm nerden tutarsan tut tutarsızlık olusuyorOlabilirde saçma olur Noyan bizansın topraklarında savaşmadıki![]()
Ama oladabilir hiç savaş yenilmeyen Selçukluyu yıkan adamı Ertuğrula öldürttüler herşeyi beklerim
![]()
Önemli olan Selcanın yerini dizide kimin alacağı bu sezon ve Noyanın yeri tabi
![]()
İnş hortlar bizimki en büyük Noyan Hülagudan izinsiz işler yapmış oda cezayı kesmiş 😡 Keşke kesseydi Hülaguyu Noyan.sss Kurgu var dizideona bakarsan hülagu han öldürüyor noyanı cnm nerden tutarsan tut tutarsızlık olusuyor
moğolların komutanı olan herkese noyan deniliyormuş tarihte bir sürü noyan varmış ama bu bizimkisi baycu noyan tabi hülagu han öldürmesi gerekiyormuş 3.sezon hortlasa keşke![]()
Yok sorun@EFE UYSAL bizim aramız kötümü efe
@Çiğdem- kız sen yine neye güldün @EFE UYSAL bir değişiklik var bana
karşı bu konularda hep beni etiketlerdi![]()
aa birde sen bir savas olucak noyan bir savasta kazanacak falan diyordun o savasında olucağını söylüyorlar youtubedeİnş hortlar bizimki en büyük Noyan Hülagudan izinsiz işler yapmış oda cezayı kesmiş 😡 Keşke kesseydi Hülaguyu Noyan.sss Kurgu var dizide
Yok sorun![]()
İnş hortlar bizimki en büyük Noyan Hülagudan izinsiz işler yapmış oda cezayı kesmiş 😡 Keşke kesseydi Hülaguyu Noyan.sss Kurgu var dizide
Yok sorun![]()
Bilmiyorum herşey beklenir Kösedağ savaşı o Selçukluyu yıktığı savaş Noyanınaa birde sen bir savas olucak noyan bir savasta kazanacak falan diyordun o savasında olucağını söylüyorlar youtubede![]()
jenerikten ismi çıkması umutlarımı söndürüyor sadeceBilmiyorum herşey beklenir Kösedağ savaşı o Selçukluyu yıktığı savaş Noyanın![]()
İnş gelmez.ss Burdaki yorumların hepsi Noyan ölmedi yönündejenerikten ismi çıkması umutlarımı söndürüyor sadece
ayy bakalım 3.sezona yeni bir düşman haberi gelicekmi ona gör ebelli olur noyanın durumu bence yeni bir bizans düşmanı açıklanırsa noyana geçmiş olsun vlla![]()
ayy bunu diyordum bende ertuğrul gazi nickli birisi ölmücek diye tutturmuş gidiyor