efendiliği yeter onun bee ayrıca iyide kaleciBiz ondan iyi kalecilik istiyoruz efendigilini napalim sirf efendi diye takimda mi kalacak torpilli![]()
![]()
![]()
@sürgünüm
efendiliği yeter onun bee ayrıca iyide kaleciBiz ondan iyi kalecilik istiyoruz efendigilini napalim sirf efendi diye takimda mi kalacak torpilli![]()
![]()
![]()
Cok seviyorsan evlen emekli olsun
Allah Beşiktaşlılara bir daha ilk on birde ağlak, şovmen, cibiliyetsiz Tolga Zengin ekşi suratı vermesin seneye.
Aynen @Çiğdem- e kalırsa o dünyanın en iyi kalecisi ve ömur boyu kalsın.Allah Beşiktaşlılara bir daha ilk on birde ağlak, şovmen, cibiliyetsiz Tolga Zengin ekşi suratı vermesin seneye.
Bu sefer sen açnoyan sessiz sedasız gitti ayoll adamın bir konusunu bile açmadınız diziden ayrıldı diye @EFE UYSAL @Billy Kane![]()
![]()
![]()
geçti zamanı ayoll çarşamba akşamı açılıcaktı en geç perşembe sizde yapımcıya uydunuz adama vefasızlık yaptınız tühh sizeBu sefer sen aç![]()
![]()
Ben hala üzüntü içerisindeyim bile konusu açsam ağlardım.ssgeçti zamanı ayoll çarşamba akşamı açılıcaktı en geç perşembe sizde yapımcıya uydunuz adama vefasızlık yaptınız tühh size![]()
ayy şu fragmanda yüzü kapalı adamlar var birisi noyan çıksa keşkede yeni sezonada kalsaBen hala üzüntü içerisindeyim bile konusu açsam ağlardım.ss
Senarist o kadar vicdanlı değilayy şu fragmanda yüzü kapalı adamlar var birisi noyan çıksa keşkede yeni sezonada kalsa![]()
Bölüm 1 gün dolmadan 510 bin izlenme süper başladı.
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @tolgab @MEnes @vadikızı
O teyze Ertuğrulun annesi Hayme AnaŞuan bir teyze oğullarına sitem ediyorOğulları altın sayıyordu ama oğulları kadından büyük
![]()
Gündoğdu oğlu hain para ile bey oldu Ertuğrulu geçip.sss O Selcan Gündoğdunun karısı Ertuğrullar gittiya oda Ertuğrulun karısı Halimenin oğlu Gündüzü özlüyor.Birde kadın 3 çocuğunu düşürdü bir tane daha olcak inş doğar SelcanınOğulları değilmişAma içeri girerken oullarıma kondurtmadığım şey doğruymuş demek dedi ben de oğulları sandım
Boş beşiği sallayan kadının çocuğu nerde @EFE UYSAL![]()
La gündoğdu kim gündüz kim halime kimGündoğdu oğlu hain para ile bey oldu Ertuğrulu geçip.sss O Selcan Gündoğdunun karısı Ertuğrullar gittiya oda Ertuğrulun karısı Halimenin oğlu Gündüzü özlüyor.Birde kadın 3 çocuğunu düşürdü bir tane daha olcak inş doğar Selcanın![]()
![]()