Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

ayy bu youtubede noyanın ölmediğini kesin konusanlar var ne diyorsun :F
Olabilirde saçma olur Noyan bizansın topraklarında savaşmadıki :F :A Ama oladabilir hiç savaş yenilmeyen Selçukluyu yıkan adamı Ertuğrula öldürttüler herşeyi beklerim :A :F Önemli olan Selcanın yerini dizide kimin alacağı bu sezon ve Noyanın yeri tabi :A

Olabilirde saçma olur Noyan bizansın topraklarında savaşmadıki :F :A Ama oladabilir hiç savaş yenilmeyen Selçukluyu yıkan adamı Ertuğrula öldürttüler herşeyi beklerim :A :F Önemli olan Selcanın yerini dizide kimin alacağı bu sezon ve Noyanın yeri tabi :A
ona bakarsan hülagu han öldürüyor noyanı cnm nerden tutarsan tut tutarsızlık olusuyor :F

moğolların komutanı olan herkese noyan deniliyormuş tarihte bir sürü noyan varmış ama bu bizimkisi baycu noyan tabi hülagu han öldürmesi gerekiyormuş 3.sezon hortlasa keşke :F

ona bakarsan hülagu han öldürüyor noyanı cnm nerden tutarsan tut tutarsızlık olusuyor :F

moğolların komutanı olan herkese noyan deniliyormuş tarihte bir sürü noyan varmış ama bu bizimkisi baycu noyan tabi hülagu han öldürmesi gerekiyormuş 3.sezon hortlasa keşke :F
İnş hortlar bizimki en büyük Noyan Hülagudan izinsiz işler yapmış oda cezayı kesmiş 😡 Keşke kesseydi Hülaguyu Noyan.sss Kurgu var dizide :A
@EFE UYSAL bizim aramız kötümü efe

@Çiğdem- kız sen yine neye güldün @EFE UYSAL bir değişiklik var bana
karşı bu konularda hep beni etiketlerdi:(
Yok sorun :)

İnş hortlar bizimki en büyük Noyan Hülagudan izinsiz işler yapmış oda cezayı kesmiş 😡 Keşke kesseydi Hülaguyu Noyan.sss Kurgu var dizide :A

Yok sorun :)
aa birde sen bir savas olucak noyan bir savasta kazanacak falan diyordun o savasında olucağını söylüyorlar youtubede :F

Bilmiyorum herşey beklenir Kösedağ savaşı o Selçukluyu yıktığı savaş Noyanın :A
jenerikten ismi çıkması umutlarımı söndürüyor sadece :F

ayy bakalım 3.sezona yeni bir düşman haberi gelicekmi ona gör ebelli olur noyanın durumu bence yeni bir bizans düşmanı açıklanırsa noyana geçmiş olsun vlla :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking