Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

ayy bu youtubede noyanın ölmediğini kesin konusanlar var ne diyorsun
Olabilirde saçma olur Noyan bizansın topraklarında savaşmadıki
Ama oladabilir hiç savaş yenilmeyen Selçukluyu yıkan adamı Ertuğrula öldürttüler herşeyi beklerim
Önemli olan Selcanın yerini dizide kimin alacağı bu sezon ve Noyanın yeri tabi

ona bakarsan hülagu han öldürüyor noyanı cnm nerden tutarsan tut tutarsızlık olusuyor

moğolların komutanı olan herkese noyan deniliyormuş tarihte bir sürü noyan varmış ama bu bizimkisi baycu noyan tabi hülagu han öldürmesi gerekiyormuş 3.sezon hortlasa keşke

İnş hortlar bizimki en büyük Noyan Hülagudan izinsiz işler yapmış oda cezayı kesmiş 😡 Keşke kesseydi Hülaguyu Noyan.sss Kurgu var dizide

@EFE UYSAL bizim aramız kötümü efe

@Çiğdem- kız sen yine neye güldün @EFE UYSAL bir değişiklik var bana
karşı bu konularda hep beni etiketlerdi
Yok sorun

İnş hortlar bizimki en büyük Noyan Hülagudan izinsiz işler yapmış oda cezayı kesmiş 😡 Keşke kesseydi Hülaguyu Noyan.sss Kurgu var dizide

Yok sorun
aa birde sen bir savas olucak noyan bir savasta kazanacak falan diyordun o savasında olucağını söylüyorlar youtubede

Yok sorun

olmasın zaten ben seni çok ama çok seviyorum boncuk gözlüm benimm

yerim seni ben bu arada hülagu kim ayol

Bilmiyorum herşey beklenir Kösedağ savaşı o Selçukluyu yıktığı savaş Noyanın
jenerikten ismi çıkması umutlarımı söndürüyor sadece

ayy bakalım 3.sezona yeni bir düşman haberi gelicekmi ona gör ebelli olur noyanın durumu bence yeni bir bizans düşmanı açıklanırsa noyana geçmiş olsun vlla