Bebek daha doğmadıLa gündoğdu kim gündüz kim halime kimBebek nerde dedim bir sürü isim saydın ama bebeğin nerde olduğunu anlamadım
Bebek daha doğmadıLa gündoğdu kim gündüz kim halime kimBebek nerde dedim bir sürü isim saydın ama bebeğin nerde olduğunu anlamadım
Şimdi Selcan 3 çocuğunu düşürdü, şimdi de hamile ve doğacak çocuğuna mı ağlıyor bunu mu anlayayımBebek daha doğmadıDoğacak o kadın 3 çocuğunu düşürdüBir tane daha olacak o dosa bariGündoğdo o kadının karısıHalime Ertuğrulun karısı Gündüz oğulları
Halimenin oğlunun özlüyor işte GündüzüŞimdi Selcan 3 çocuğunu düşürdü, şimdi de hamile ve doğacak çocuğuna mı ağlıyor bunu mu anlayayım
Hee bu Selcan hem hamile hem de Halimenin oğlu Gündüze baktı. Ama Gündüz gidince annelik içgüdüsüyle ağlıyor beşik başında anladım.Halimenin oğlunun özlüyor işte GündüzüBir bebek gördü hayatında oda gitti normal
SonundaHee bu Selcan hem hamile hem de Halimenin oğlu Gündüze baktı. Ama Gündüz gidince annelik içgüdüsüyle ağlıyor beşik başında anladım.
İzliyorum beyim beyim dediSonundaşimdi izliyorsan Hayme Ana ve Süleyman Şah çıktı
Biraz sonra katletme şov var sen bakamassın o sahneyeİzliyorum beyim beyim dedi
Burada Laf Çok başlayınca kapatacağım. Niye bakmayayım sanki gerçek.Biraz sonra katletme şov var sen bakamassın o sahneye
EskilerdenBurada Laf Çok başlayınca kapatacağım. Niye bakmayayım sanki gerçek.
Güzel kafaEskilerden
Katletme şovda haber veriyim istersen?Güzel kafaKapattım şuan kanalı program başladı Yıldızcım var
OlabilirKatletme şovda haber veriyim istersen?
Şuan bir teyze oğullarına sitem ediyorOğulları altın sayıyordu ama oğulları kadından büyük
Üff anladık tamam ne kafa meraklısı yaBunuda gör bari söylemişken
Biz zevkle izliyoruzÜff anladık tamam ne kafa meraklısı ya
Ayy zaten sen de her gün çevrende kopuk kafalar görüyon sankiBiz zevkle izliyoruzSen alışık değilsindir
Görmüyoruzda dizide çok oluyor biz napalım Rtükümüzde ceza vermiyor canlarım ne güzelAyy zaten sen de her gün çevrende kopuk kafalar görüyon sanki
RTÜK TRT'ye ceza verir mi Laa hiç devletin televizyonuGörmüyoruzda dizide çok oluyor biz napalım Rtükümüzde ceza vermiyor canlarım ne güzel
Bu ne?RTÜK TRT'ye ceza verir mi Laa hiç devletin televizyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?