Bebek daha doğmadıLa gündoğdu kim gündüz kim halime kimBebek nerde dedim bir sürü isim saydın ama bebeğin nerde olduğunu anlamadım
![]()
Bebek daha doğmadıLa gündoğdu kim gündüz kim halime kimBebek nerde dedim bir sürü isim saydın ama bebeğin nerde olduğunu anlamadım
![]()
Şimdi Selcan 3 çocuğunu düşürdü, şimdi de hamile ve doğacak çocuğuna mı ağlıyor bunu mu anlayayımBebek daha doğmadı![]()
Doğacak o kadın 3 çocuğunu düşürdü
Bir tane daha olacak o dosa bari
Gündoğdo o kadının karısı
Halime Ertuğrulun karısı Gündüz oğulları
![]()
Halimenin oğlunun özlüyor işte GündüzüŞimdi Selcan 3 çocuğunu düşürdü, şimdi de hamile ve doğacak çocuğuna mı ağlıyor bunu mu anlayayım![]()
Hee bu Selcan hem hamile hem de Halimenin oğlu Gündüze baktı. Ama Gündüz gidince annelik içgüdüsüyle ağlıyor beşik başında anladım.Halimenin oğlunun özlüyor işte GündüzüBir bebek gördü hayatında oda gitti normal
![]()
SonundaHee bu Selcan hem hamile hem de Halimenin oğlu Gündüze baktı. Ama Gündüz gidince annelik içgüdüsüyle ağlıyor beşik başında anladım.![]()
İzliyorum beyim beyim dediSonundaşimdi izliyorsan Hayme Ana ve Süleyman Şah çıktı
![]()
Biraz sonra katletme şov var sen bakamassın o sahneyeİzliyorum beyim beyim dedi![]()
Burada Laf Çok başlayınca kapatacağım. Niye bakmayayım sanki gerçek.Biraz sonra katletme şov var sen bakamassın o sahneye![]()
EskilerdenBurada Laf Çok başlayınca kapatacağım. Niye bakmayayım sanki gerçek.![]()
Güzel kafaEskilerden
![]()
Katletme şovda haber veriyim istersen?Güzel kafaKapattım şuan kanalı program başladı Yıldızcım var
![]()
OlabilirKatletme şovda haber veriyim istersen?![]()
Şuan bir teyze oğullarına sitem ediyorOğulları altın sayıyordu ama oğulları kadından büyük
![]()
Üff anladık tamam ne kafa meraklısı yaBunuda gör bari söylemişken![]()
![]()
![]()
Biz zevkle izliyoruzÜff anladık tamam ne kafa meraklısı ya![]()
Ayy zaten sen de her gün çevrende kopuk kafalar görüyon sankiBiz zevkle izliyoruzSen alışık değilsindir
![]()
![]()
Görmüyoruzda dizide çok oluyor biz napalım Rtükümüzde ceza vermiyor canlarım ne güzelAyy zaten sen de her gün çevrende kopuk kafalar görüyon sanki![]()
RTÜK TRT'ye ceza verir mi Laa hiç devletin televizyonuGörmüyoruzda dizide çok oluyor biz napalım Rtükümüzde ceza vermiyor canlarım ne güzel![]()
![]()
Bu ne?RTÜK TRT'ye ceza verir mi Laa hiç devletin televizyonu![]()