Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

diğer yorumlarıda oku.

Ulan iyi trollediniz geleni geçeni

Adam çuk oturmuş cidden dizide favorilerimden adam çok iyi oynuyor yaşıyor hissini veriyor bana
düşman oyuncular çok kaliteli seçiliyor gerçekten 1.sezonda titus hakkını veriyordu rolunun onu canlandıran oyuncuda çok kaliteliydi 2.sezon noyan çok kaliteli çok isabetli seçimler yapıldı şuana kadar

düşman oyuncular çok kaliteli seçiliyor gerçekten 1.sezonda titus hakkını veriyordu rolunun onu canlandıran oyuncuda çok kaliteliydi 2.sezon noyan çok kaliteli çok isabetli seçimler yapıldı şuana kadar
Noyan çok başka bence çok daha güçlü Titustan Ertuğrulla aynı güçte savaşı kim kazanacak bakalım
Tangutta çok iyi yapıyor Şaman özellikle merak ediyorum gerçek hayatta onu nasıl yapıyor o rolü kanlı heryeri kafa sallıyor

ayyy samanda @vadikızı sevgilisiymiş zaten ikisininde kafası gidik mükemmel bir çift olurlar ahaha

Hahaha aynen duymasın ama

Geyikliyi nasıl buluyorsun Şamanla aynı kafada
geyiklide çok seviyorum ben ertuğrula akıl hocalığı yapıyor ayy ama bu saman dizideki tipi aha komik noyan kadar katkısı var desem abartı olmaz bence çok iyi oynuyor rolunu çok gülüyorum ona

geyiklide çok seviyorum ben ertuğrula akıl hocalığı yapıyor ayy ama bu saman dizideki tipi aha komik noyan kadar katkısı var desem abartı olmaz bence çok iyi oynuyor rolunu çok gülüyorum ona
Gaza gelmesi çok iyi oluyor Noyanın mezardan çıkışı efsaneydi
Şamanda bu aralar saçmalamaya başladı
Noyan Ertuğrul kapışması bekliyorum ben

Hayret ilk tefa övdün başkanı.
sonuçta o da bizim kullarımızdan
) şu an diğer kullarımızla mücadele ediyor siz bilmezseniz israilin kuruluşu bizim zamanımızda başlamıştır safiye sultanımızın baş yardımcısı ester isimli yahudidir o ve 2 oğlu planlamıştır israili
tayyip kulumuz bir diğer kulumuzun 430 yıl önce kurduğunu hala yıkamamıştır

bu arada noyan @vadikızı nın değil miydi @Çiğdem- canına susamış galiba