BasarızNe bilem illaki seti basmamızı istiyor![]()
![]()
BasarızNe bilem illaki seti basmamızı istiyor![]()
![]()
Aynen o diziden korkacakmışız özetimizi dha geçemiyorlaro kim be pk dan mı?
Aynen ya İstandulda görrüsem konuşçam ben demiştim var diye @Billy KaneBasarızŞu şamanı oynayan adamı inanılmaz merak ediyorum o role girmek için ne kullanıyor aceba yakından görmek lazım
![]()
bu hafta da yoğun kar yağışı nedeniyle diriliş ertuğrul geleneği bozmayıp yayınlanmayacakmış, yine 2 haftalık hasret bizi bekler..
@EFE UYSAL @HarzeM @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
küfredicektimbu hafta da yoğun kar yağışı nedeniyle diriliş ertuğrul geleneği bozmayıp yayınlanmayacakmış, yine 2 haftalık hasret bizi bekler..
@EFE UYSAL @HarzeM @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
Biraz anticiler sevinsin dedikküfredicektim![]()
abla bırak şunları yane şakamıı yaaaaaaaaaa![]()
sanmam. o hafta verilen ara yılbaşı arasıydı adamlar zaten bizden 5-6 bölüm öndeler seyirci affetmez o arayı.Kar bu şekilde devam ederse bu hafta değil de haftaya olmayabilir çok fena yağıyordu besiktas maçında.
Hiç snamıyorum bizden 5 6 bölüm öndeleer o bahaneydi yılbaşı arası diyemediler....Kar bu şekilde devam ederse bu hafta değil de haftaya olmayabilir çok fena yağıyordu besiktas maçında.
Evet şaka ne olmayacak anticiler braz sevinsin dedikne şakamıı yaaaaaaaaaa![]()
Olabilir 5 bölüm öndeyse kesin yayınlanır o zamansanmam. o hafta verilen ara yılbaşı arasıydı adamlar zaten bizden 5-6 bölüm öndeler seyirci affetmez o arayı.
Bir yayınlanmasın seti basıcazOlabilir 5 bölüm öndeyse kesin yayınlanır o zaman
aaa ayy daha yeni ara vermişlerdi biraz üst üste oldu gibi oyüzden kötü olmuş aradan döndük tekrar araya gidiyoruz reytinglerde hafif etkileniyor daha önemlisi özlüyoruz dizimizi ama hayırlısı olsun napalımbu hafta da yoğun kar yağışı nedeniyle diriliş ertuğrul geleneği bozmayıp yayınlanmayacakmış, yine 2 haftalık hasret bizi bekler..