diğer yorumlarıda oku.aaa ayy daha yeni ara vermişlerdi biraz üst üste oldu gibi oyüzden kötü olmuş aradan döndük tekrar araya gidiyoruz reytinglerde hafif etkileniyor daha önemlisi özlüyoruz dizimizi ama hayırlısı olsun napalım
diğer yorumlarıda oku.aaa ayy daha yeni ara vermişlerdi biraz üst üste oldu gibi oyüzden kötü olmuş aradan döndük tekrar araya gidiyoruz reytinglerde hafif etkileniyor daha önemlisi özlüyoruz dizimizi ama hayırlısı olsun napalım
oklavamı geçirdiğim zaman kafana görürsün şakayı kalbime iniyordu ayoldiğer yorumlarıda oku.
oklavandan korksaydık bu şakayı yapmazdık. 😎oklavamı geçirdiğim zaman kafana görürsün şakayı kalbime iniyordu ayol[emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
Hepsi inandıUlan iyi trollediniz geleni geçeni
Kız izle HarzeM abin yaptıaaa ayy daha yeni ara vermişlerdi biraz üst üste oldu gibi oyüzden kötü olmuş aradan döndük tekrar araya gidiyoruz reytinglerde hafif etkileniyor daha önemlisi özlüyoruz dizimizi ama hayırlısı olsun napalım
ayy rolune çok iyi oturmuş gerçekten dizinin 2.ezonunda olan büyük sıçlamasında kesinlikle bu adamın payı çok yüksek
Adam çuk oturmuş cidden dizide favorilerimden adam çok iyi oynuyor yaşıyor hissini veriyor banaayy rolune çok iyi oturmuş gerçekten dizinin 2.ezonunda olan büyük sıçlamasında kesinlikle bu adamın payı çok yüksek
düşman oyuncular çok kaliteli seçiliyor gerçekten 1.sezonda titus hakkını veriyordu rolunun onu canlandıran oyuncuda çok kaliteliydi 2.sezon noyan çok kaliteli çok isabetli seçimler yapıldı şuana kadarAdam çuk oturmuş cidden dizide favorilerimden adam çok iyi oynuyor yaşıyor hissini veriyor bana
Noyan çok başka bence çok daha güçlü Titustan Ertuğrulla aynı güçte savaşı kim kazanacak bakalım Tangutta çok iyi yapıyor Şaman özellikle merak ediyorum gerçek hayatta onu nasıl yapıyor o rolü kanlı heryeri kafa sallıyordüşman oyuncular çok kaliteli seçiliyor gerçekten 1.sezonda titus hakkını veriyordu rolunun onu canlandıran oyuncuda çok kaliteliydi 2.sezon noyan çok kaliteli çok isabetli seçimler yapıldı şuana kadar
ayyy samanda @vadikızı sevgilisiymiş zaten ikisininde kafası gidik mükemmel bir çift olurlar ahahaNoyan çok başka bence çok daha güçlü Titustan Ertuğrulla aynı güçte savaşı kim kazanacak bakalım Tangutta çok iyi yapıyor Şaman özellikle merak ediyorum gerçek hayatta onu nasıl yapıyor o rolü kanlı heryeri kafa sallıyor
Hahaha aynen duymasın amaayyy samanda @vadikızı sevgilisiymiş zaten ikisininde kafası gidik mükemmel bir çift olurlar ahaha
kız çiğdem ertuğrul önce tayyip kulumuzu geçsin sonra bize rakip olabilir @destere @Harunnn60 @vadikızı @cookies @HarzeM @DarkLeqenDayy rolune çok iyi oturmuş gerçekten dizinin 2.ezonunda olan büyük sıçlamasında kesinlikle bu adamın payı çok yüksek
geyiklide çok seviyorum ben ertuğrula akıl hocalığı yapıyor ayy ama bu saman dizideki tipi aha komik noyan kadar katkısı var desem abartı olmaz bence çok iyi oynuyor rolunu çok gülüyorum onaHahaha aynen duymasın ama
Geyikliyi nasıl buluyorsun Şamanla aynı kafada
Hayret ilk tefa övdün başkanı.kız çiğdem ertuğrul önce tayyip kulumuzu geçsin sonra bize rakip olabilir @destere @Harunnn60 @vadikızı @cookies @HarzeM @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 48320
Gaza gelmesi çok iyi oluyor Noyanın mezardan çıkışı efsaneydi Şamanda bu aralar saçmalamaya başladı Noyan Ertuğrul kapışması bekliyorum bengeyiklide çok seviyorum ben ertuğrula akıl hocalığı yapıyor ayy ama bu saman dizideki tipi aha komik noyan kadar katkısı var desem abartı olmaz bence çok iyi oynuyor rolunu çok gülüyorum ona
sonuçta o da bizim kullarımızdan ) şu an diğer kullarımızla mücadele ediyor siz bilmezseniz israilin kuruluşu bizim zamanımızda başlamıştır safiye sultanımızın baş yardımcısı ester isimli yahudidir o ve 2 oğlu planlamıştır israili tayyip kulumuz bir diğer kulumuzun 430 yıl önce kurduğunu hala yıkamamıştırHayret ilk tefa övdün başkanı.