Tek onlar değil 3 kişi daha var.Ayy sen ve Billy Kane ittifak olup laf atsaniz ne olur.Anca dişimin kabuğu işte.
Tek onlar değil 3 kişi daha var.Ayy sen ve Billy Kane ittifak olup laf atsaniz ne olur.Anca dişimin kabuğu işte.
Tek onlar değil 3 kişi daha var.Hala laf atıyon he bak tekrar başlarıım.
Kaybol burdan senle uğraşamam sana zamanımı harcayamam.Hiç başlayamadin ki.
Kaybol burdan senle uğraşamam sana zamanımı harcayamam.Seni o kadar qapaq ettim hala konuşuyor.
Şantaj yapma bana izle işte.Bak böyle konuşursan diziyi izlemem.
Kesinlikle Ertuğrul Tuğtekin döver mi sence?merakla bekliyorum bakalım neler olacakk
ah müziklere bayılıyorum çok güzeller ya
Kesinlikle Ertuğrul Tuğtekin döver mi sence?
Kesinlikle de Gündoğdu yumruk atacak Ertuğruluma.tabii ki döver dayak yemez ondan ertuğrulum güçlü
bekliyoruz cnm yine güzel bir bölüm olucak
Ertuğrulun Gündoğduyu kapak edişini izleyecez.bekliyoruz cnm yine güzel bir bölüm olucak
Kesinlikle de Gündoğdu yumruk atacak Ertuğruluma.
Saf gibi Tuğtekine itaat ediyor.gündoğdu beni deli ediyor ya
O kadar işkenceye çabuk toparlamış.GÜNLERDEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL!!!
@Çiğdem- @vadikızı @sürgünüm @Billy Kane @gözlemci @HarzeM @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @sokak sanati @tolgab @china_shangai @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @-KADİR-
Gündoğdu yumruk atıyor ama Ertuğruluma.ssssssssssssss Kocabaşı dövdüğü için heralde.O kadar işkenceye çabuk toparlamış.
yüzündeki çizik çok karizmatik yapmış bence ertuğrulumu ayy çizmeli kedi gibi olmuşGÜNLERDEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL!!!
@Çiğdem- @vadikızı @sürgünüm @Billy Kane @gözlemci @HarzeM @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @sokak sanati @tolgab @china_shangai @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @-KADİR-
Aynen öyle adam normaldede çok karizma.yüzündeki çizik çok karizmatik yapmış bence ertuğrulumu ayy çizmeli kedi gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?